Για τα ασφαλίτικα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια

Με την ιστορία των παιδιών που έχουν συλληφθεί και φέρονται σαν μέλη των «Πυρήνων της φωτιάς» αρχικά είχαν ξεσαλώσει όλα τα ασφαλίτικα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και όχι μόνο.

Αν διάβαζε κανείς τα δημοσιεύματα του «75χρονου μυθομανή εκδότη», κατά κόσμον Δ. Ρίζου, ή άκουγε τηλεοπτικούς μαρκουτσοφόρους τύπου Κασιώτη και Καραϊβαζ θα σχημάτιζε την αίσθηση ότι η «αντιτρομοκρατική» ήταν ένα βήμα πριν την εξάρθρωση όλων των οργανώσεων μειοψηφικής ένοπλης βίας που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Ηρθε όμως η ώρα που ακόμα και συντηρητικές φυλλάδες έφτασαν να μιλούν για «σαθρό κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες» έφτασε η στιγμή να αναδιπλωθούν ακόμα και τα τσουτσέκια που μας σερβίριζαν αμάσητα την κασέτα που έπαιρναν απ’ τους κατασταλτικούς μηχανισμούς. (ένα απλό σπίτι το ονόμαζαν γιάφκα, υπολείμματα εκρηκτικής ύλης που υποτίθεται βρέθηκαν τα ονόμαζαν AN/FO σε μια προσπάθεια να συνδέσουν τους συλληφθέντες νεολαίους με τον «Επαναστατικό Αγώνα κ.α)

Ακούσαμε και έναν ανεκδιήγητο δημοσιοκάφρο του Mega που βγήκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων να μας πει ότι δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα στην «βόμβα της κατσαρόλας» γιατί έπαιρναν προστατευτικά μέτρα οι συλληφθέντες. Ούτε καν μπορεί να του περάσει απ’ το μυαλό ότι αυτόν τον εκρηκτικό μηχανισμό τον τοποθέτησαν εκεί οι ασφαλίτες για να «δέσουν» την υπόθεση.

Κι’ αν όλη αυτή η ιστορία στις δικαστικές αίθουσες αποδειχθεί μια κακοστημένη μπατσάδικη σκευωρία, όπως έχει επανειλημμένα γίνει στο παρελθόν, και ένας ή περισσότεροι απ’ τους συλληφθέντες αθωωθούν τι θα έχουν να πουν αυτοί οι «κύριοι» που διέσυραν και διαπόμπευσαν τους νεολαίους;

Υ.Γ Μετά τις χθεσινές ροχάλες που δέχτηκε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος από συμπαραστάτες των κατηγορουμένων που βρισκόταν έξω απ’ τα δικαστήρια σήμερα μόνο την αγιογραφία που δεν τους κάνει στην ιστοσελίδα του στους συλληφθέντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *