(Το δικό μας) ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Για τους τυπικούς και ουσιαστικούς εκπροσώπους της “ελληνικής δημοκρατίας”.

Το παρόν ένταλμα είναι εκτελεστέο σε βάρος των κάτωθι οικογενειακών δυναστειών που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό τα τελευταία περίπου 70 χρόνια. Οι οικογενειακές δυναστείες των Παπανδρέου και Καραμανλή διώκονται για σωρεία εγκληματικών ενεργειών με τεράστια βαρύτητα.

Υπενθυμίζουμε ότι η εγκληματική δράση των δύο οικογενειακών δυναστειών χαρακτηρίζεται τόσο από την ένταση της εγκληματικής δράσης όσο και από την συνέχεια κατά την πάροδο των χρόνων, κάτι που δίνει στα εγκλήματά τους τον χαρακτήρα της νοσηρής συνείδησης που περνάει από γενιά σε γενιά.
Οι άνωθεν εγκληματικές οικογενειακές δυναστείες των Καραμανλή και Παπανδρέου ευθύνονται για τεράστια εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού και όχι μόνο.

Απο τις μαζικές δολοφονίες των άοπλων αγωνιστών της αριστεράς από τον Γ.Παπανδρέου κατά τα Δεκεμβριανά του 44΄ , έως την δολοφονία του Γ.Λαμπράκη από τα τρίκυκλα του Κ.Καραμανλή. Από την δολοφονία του Μ.Καλτεζά υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι και την δολοφονία του Α.Γρηγορόπουλου από τονΚ.Καραμανλή, όλα ενδεικτικά σημεία μίας διάδοχης εγκληματικής κατάστασης όπου εναλλάσσονταν οι δύο εγκληματικές οικογενειακές δυναστείες των Καραμανλή και Παπανδρέου.
Σε όλα αυτά τα χρόνια που επικράτησαν οι δύο οικογενειακές δυναστείες χιλιάδες άνθρωποι κακοποιήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις, βασανίσθηκαν και διώχθηκαν.

Οι ανωτέρω οικογενειακές δυναστείες ευθύνονται για δεκάδες δολοφονίες εργαζομένων από χρηματοδότες-εργοδότες των οικογενειών τους.
Ευθύνονται για δεκάδες δολοφονίες μεταναστών, για βασανισμούς μεταναστών, για παράνομες φυλακίσεις μεταναστών και για την εργασιακή τους εκμετάλλευση. Να θυμίσουμε ότι οι δύο οικογενειακές δυναστείες υποστηρίζουν από κοινού το ναζιστικό δόγμα της Μηδενικής Ανοχής προς τους μετανάστες.

Ευθύνονται για την καταλήστευση δημόσιων Ταμείων, είτε ασφαλιστικών ταμείων είτε δημόσιων επιχειρήσεων είτε απλά του δημόσιου πλούτου που παρήγαγε ο ελληνικός λαός.
Ευθύνονται για την εγκληματική καταστρατήγηση πολιτικών ελευθεριών, ακόμη και του αστικού συντάγματος. Για παράδειγμα με την κατάργηση της ελευθερίας του Τύπου που την αντικατέστησαν με το ΜΕΓΚΑ, τον ΑΤΕΝΝΑ, το ΣΚΑΙ, το ΒΗΜΑ, τις τηλεοπτικές και μη ΖΟΥΓΚΛΕΣ κλπ. Επέβαλαν αντί της δημοσιογραφίας την εντεταλμένη παρακρατική πληροφόρηση από ανδρείκελα ΜΜΕυπαλλήλους των υπηρεσιών
Ευθύνονται για συμμετοχή σε πολέμους που κατασφάγιάστηκαν οι εκεί λαοί όπως στην Γιουγκοσλαβία, στο ΙΡΑΚ, στο Αφγανιστάν κλπ
Ευθύνονται για την συστηματική καταστροφή του περιβάλλοντος.

Οι δύο οικογενειακές δυναστείες είχαν συστήσει εδώ και χρόνια δύο πανίσχυρες εγκληματικές συμμορίες με διαφορετικά ονόματα, ανά εποχή πχ, ΕΡΕ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ …πετυχαίνοντας μέσω αυτών, διάδοχες διεφθαρμένες κυβερνήσεις έως και σήμερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι ανωτέρω οικογενειακές δυναστείες των Καραμανλή και Παπανδρέου, έδρασαν από κοινού με ανθρωπόμορφα υποκείμενα είτε της αριστεράς που έχοντας προδώσει κάθε ιστορική εμπειρία και ιδεολογία έκρινaν ότι η συνεργασία με τις ανωτέρω οικογενειακές δυναστείες ήταν εφικτή και “ρεαλιστική”.
Επίσης σε όλες τις εποχές η εγκληματική δράση των δύο οικογενειακών δυναστειών συμπληρώθηκε και από ομάδες της φασιστικής δεξιάς που ανέκαθεν σύστηναν ΚΥΠατζάηδες πρώην υπάλληλοι των δύο οικογενειών, φασίστες, διεφθαρμένοι αστυνομικοί, απόστρατοι, κλπ.

Το άνωθεν Ένταλμα είναι άμεσα εκτελεστέο.

DAKRYGONO

0 απαντήσεις στο “(Το δικό μας) ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ”

  1. καλό σαββατοκύριακο..,
    και καλό βόλι..:-))

    υγ. δυστυχώς,
    απ' ότι φαίνεται..,
    χάσαμε και τους ιρλανδούς..,
    προτιμίσαν κι' αυτοί
    τις γαλέρες της Λισαβόνας
    αντι την ελευθερία…:(

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *