Δελτίο Τύπου της 01/06/2012 για την απόπειρα εκφοβισμού μελών της Συντονιστικής Επιτροπής από μέλη του κόμματος “Κίνημα Δεν Πληρώνω”

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια καταγγέλλει το κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές με την επωνυμία «Κίνημα Δεν Πληρώνω»για την απόπειρα εκφοβισμού, με εξώδικο και τηλεφωνικές απειλές, σε μέλη του κινήματός μας χθες και με ξυλοδαρμούς, βία και βαρβαρότητες σήμερα στα διόδια των Αφιδνών.

Αφορμή η απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής να διαχωρίσουμε και να δημοσιοποιήσουμε τη θέση του κινήματός μας από το προαναφερόμενο κόμμα, που υπεξαίρεσε και καπηλεύτηκε τον τίτλο του κινήματος τόσων συλλογικοτήτων με δράσεις ανυπακοής πολλών χρόνων. Σήμερα, 1η Ιούνη 2012, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής μας επιχείρησαν να μοιράσουν προκήρυξη που περιείχε και διαφοροποίηση του Κινήματός μας (η προκήρυξη) από το καρτούν κόμματος που κατασκεύασαν. Τη στιγμή εκείνη δέχτηκαν επίθεση από μαυροντυμένους, εξαγριωμένους με στειλιάρια, “οπαδούς” του “κόμματος”, που δεν επέτρεψαν εν τέλει την παρέμβασή μας, δείχνοντας στην πράξη πως εννοούν τη δημοκρατία.
Οι μάσκες έπεσαν. Πρωτεργάτες με χυδαιολογίες, υβριστικές απειλές και προπηλακισμούς ήταν ο “ηγέτης” τους Βασίλης Παπαδόπουλος, η γυναίκα του και οι γιοι του.
Οι “άνθρωποι” είναι επικίνδυνοι. Η βία δεν λύνει προβλήματα. Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι όσοι εγκατέλειψαν τους κοινούς αγώνες δεν είναι σε θέση να εκφοβίσουν το Κίνημα. Τους αγνοούμε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

0 απαντήσεις στο “Δελτίο Τύπου της 01/06/2012 για την απόπειρα εκφοβισμού μελών της Συντονιστικής Επιτροπής από μέλη του κόμματος “Κίνημα Δεν Πληρώνω””

  1. Είναι ξεφτύλα κάποιοι τύποι να προσπαθούν να εκμεταλευτούν το
    κίνημα που έχει συσπειρώσει χιλιάδες κόσμο , είχε ακολουθήσει αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, προφυλασόμενο απο απόπειρες κομματικού καπελώματος, για ατομική προβολή.
    Η πρακτική αυτή είναι κατά πολύ χειρότερη από την προσπάθεια κάποιων κομάμτων,να εκμεταλευτούν για μικροκοματικούς , εκλογικίστικους σκοπούς οτιδήποτε κινήται .
    Σε τελική ανάλυση ποιός έδωσε το δικαίωνα στον οποιονδήποτε να χρησιμοποιοί έναν τίτλο που δέν είναι ιδιοκτησία του.
    Συμετείχα , μέσω της ανοιχτής συνέλευσης καλαμάτας, ενεργά στο κίνημα
    ενάντια στα διόδια αρχικά και στη συνέχεια στη γενικευσή του ενάντια στα χαράτσια κ.λ.π.
    Άρα θεωρώ ότι δικαιούμε να πώ πρός αυτούς που κατέβηκαν στις εκλογές με τίτλο δέν πληρώνω.
    ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ

  2. οι…”μαυροντυμενοι τραμπούκοι με τα στειλιάρια” του Κινηματος Δεν Πληρωνω. Διοδια Αφιδνων 1-6-12
    http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/06/1-6-12.html

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

    Όταν το καράβι βουλιάζει, τα ποντίκια επιπλέουν…για λίγο…

    Αποτελεί πάγια τακτική της σοσιαλδημοκρατίας και των παρακλαδιών της, να είναι το αριστερό ανάχωμα της λαϊκής χειραφέτησης και αυτοοργάνωσης, πόσο μάλλον σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης. Όταν οι αστικές κυβερνήσεις της νεοφιλελεύθερης κεντροδεξιάς δεν μπορούν πλέον να κυβερνήσουν με τον παραδοσιακό τρόπο, εκτός των άλλων, επιστρατεύεται και η σοσιαλδημοκρατία, η οποία με τον προοδευτικό και φιλολαϊκό της λόγο, απορροφά ένα μεγάλο μέρος της λαϊκής οργής, διοχετεύοντάς την σε κανάλια που είναι ακίνδυνα και ασφαλή για την άρχουσα τάξη.
    Τον ρόλο αυτού του αναχώματος καλείται να παίξει στην σημερινή συγκυρία ο «ενωτικός» ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον κατακερματισμό της κοινωνικής αλλά και κομματικής βάσης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ προτάσσεται από την αστική τάξη και τους εκφραστές της, ως μία διάδοχη λύση.Διαβάστε περισσότερα εδω:
    http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/06/blog-post_02.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *