Κυβέρνηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα που θα ‘θελε η ντόπια πλουτοκρατία.

Μάθαμε και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το κυβερνητικό σχήμα του ΠΑΣΟΚ.
Κάποια άτομα απ’ αυτά είναι όντος ικανά. Πολύ ικανά και άξια θα λέγαμε για να εφαρμόσουν τις «αναγκαίες τομές και ανατροπές που έχει ανάγκη ο τόπος», όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου. Πρόσωπα που εγγυούνται ότι θα «ασκήσουν την ισχυρή διακυβέρνηση που απαιτούν οι καιροί» όπως απαίτησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος.

Η γενικότερη πολιτική που προβλέπετε να ακολουθήσει, σύμφωνα με τις εντολές των πλουτοκρατών η νέα κυβέρνηση είναι γνωστή.
Για να υλοποιηθούν όμως όλες αυτές οι αντιδραστικές επιλογές (καινούργια μέτρα για την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, νέες ανατροπές στο ασφαλιστικό, παραπέρα ιδιωτικοποίηση σε Υγεία, Παιδεία κλπ) χρειάζεται να υπάρξει «κοινωνική ειρήνη» όπως είπε χτες ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος.

Και αν κρίνουμε από το ποιόν των προσώπων που ανέλαβαν τα κυβερνητικά πόστα (άτομα με δεσμούς απ’ το εκδοτικό κατεστημένο, άνθρωποι έμπιστοι των ξένων και ντόπιων καπιταλιστών, όπως και άτομα βραβευμένα απ’ το FBI –βλέπε Χρυσοχοϊδη-) μπορούμε να υποθέσουμε βάσιμα ότι έχουμε μια κυβέρνηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα που θα ‘θελε η ντόπια πλουτοκρατία.

Για την σύνθεση της κυβέρνησης θα επανέλθουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *