Άνεργοι απελπισμένοι Έλληνες παράνομοι μικροπωλητές στη Βόρεια Κατεχόμενη Κύπρο

Την ίδια ώρα που οι Ναζιστές δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, μαζί με τους βυσματωμένους τεμπέληδες της ΟΝΝΕΔ και της νεολαίας ΠΑΣΟΚ που ντύθηκαν Δημοτικοί μπάτσοι του Καμμίνη και τα ΜΑΤ καταδιώκουν τους απελπισμένους μικροπωλητές από την Αφρική. Προστατεύοντας τα κέρδη του Εμπορικού κόσμου, όλων αυτών που πουλούν μαϊμούδες και εισάγουν πάμφθηνα από την Κίνα των χαμηλών μεροκάματων, για να τα πουλήσουν πανάκριβα στη Αθήνα και τα υπόλοιπα αστικά κέντρα, κατακλέβοντας τον κόσμο τςη εργασίας, δημοσιεύεται η εξής είδηση:

Για ένα πιάτο φαγητό πηγαίνουν στα κατεχόμενα Έλληνες που έρχονται στις ελεύθερες περιοχές και δεν βρίσκουν δουλειά. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», όσοι Έλληνες, λόγω οικονομικής κρίσης στη χώρα τους, έχουν έρθει στην Κύπρο για δουλειά και δεν μπορούν να βρουν, παρατηρείται το φαινόμενο να περνούν στα κατεχόμενα και κάνοντας μικροδουλειές από σπίτι σε σπίτι να βγάζουν τα προς το ζειν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Τ/κ γυναίκες από τα Κάτω Βαρώσια, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τηλεφώνησαν στην εφημερίδα και ανέφεραν ότι γυναίκες που δήλωναν Ελληνίδες πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι πουλώντας τραπεζομάντιλα και δαντέλες Λευκάρων. Μια γυναίκα μάλιστα, προστίθεται, ανέφερε σε κάποια Τ/κ ότι είναι μητέρα επτά παιδιών και για να μπορέσει να τα θρέψει στην Ελλάδα ήρθε για δουλειά στην Κύπρο, αλλά δεν μπορεί να βρει λόγω των Σριλανκέζων, Πακιστανών και Φιλιππινέζων. cytoday.eu

Δηλαδή, οι σύγχρονοι Έλληνες μετανάστες, που διώχνονται από τον τόπο τους εξαιτίας των Μνημονίων Ε.Ε-ΔΝΤ και τοκογλύφων και υφίστανται την άγρια ταξική επίθεση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, όχι μόνο δεν βρίσκουν την ελπίδα στην αδελφήν Κύπρο ανταγωνιζόμενοι τους μετανάστες της Ασίας, με τους οποίους έχουν κοινή μοίρα, αλλά αναγκάζονται να τριγυρνούν στη Βόρεια Κατεχόμενη Κύπρο ως παράνομοι μικροπωλητές.

Φανταστείτε τι είχε να συμβεί, αν οι Γκρίζοι Λύκοι, ακολουθώντας το παράδειγμα της Χρυσής Αυγής στρέφονταν με ανάλογες τραμπούκικες μεθόδους εναντίον των Ελλήνων απελπισμένων μεταναστών, «προστατεύοντας» τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων και Τούρκων εποίκων εμπόρων.

Πιστεύουμε ότι όχι μόνο η ναζιστική Χρυσή Αυγή υπερασπίζει τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου και των εμπόρων-αγροτών που εκμεταλλεύονται την εργασία των μεταναστών, αλλά και ότι η δολοφονική δράση της είναι παράγωγο και αιχμή του δόρατος του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, που με τη προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ δημιουργεί τον αποδιοπομπαίο τράγο που έχει ανάγκη το αστικό σύστημα εξουσίας και αποσκοπεί ταυτόχρονα στο διχασμό της εργατικής τάξης. Η εθνικιστική ρητορεία και η μισαλλοδοξία της ουσιαστικά αποτελούν συστατικά στοιχεία της ναζιστικής της ιδεολογίας και της επιτρέπουν να συνεργάζεται με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές δολοφονικές ορδές, που όπως στη Γερμανία μαχαιρώνουν και δολοφονούν Έλληνες και Τούρκους μετανάστες.

Πρέπει επιτέλους στους μετανάστες και τους πολιτικούς πρόσφυγες να αναγνωριστούν όλα τα δικαιώματα. Πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα και όχι το ελληνικό κράτος, με την χρηματοδότηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων να αναλαμβάνει την περιφρούρηση της Ευρώπης-Φρούριο.

Για τη δυστυχία στο κέντρο της Αθήνας, στην Πάτρα, στην Ηγουμενίτσα και στα σύγχρονα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης για Μετανάστες η ευθύνη βαραίνει τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και την Ε.Ε.

Καλούμε λοιπόν και εμείς σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά των επιθέσεων της Χρυσής Αυγής, της κρατικής-κυβερνητικής πολιτικής και της θηριωδίας της Ε.Ε., που διοργανώνεται στην Ομόνοια, την Παρασκευή 8 Ιούνη, στις 19.00.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

(τηλ. 6932955437-diktiospartakos.blogspot.com)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *