ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ CATASTROIKA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ CATASTROIKA

H CATASTROIKA είναι ένα ντοκιμαντέρ που αναζητά τις συνέπειες της επικείμενης εκποίησης του δημόσιου ελληνικού πλούτου. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης από τη Καλιφόρνια, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Μόσχα και τη Ρώμη, επιχειρεί να προβλέψει τι θα συμβεί από την εφαρμογή αυτού του μοντέλου σε μια χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης.

Ακαδημαϊκοί, οικονομολόγοι,  πολιτικοί και συγγραφείς μιλούν για την πολιτική του μνημονίου, την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και την επίθεση κατά της δημοκρατίας στην Ευρώπη μετά το ξέσπασμα της καπιταλιστικής κρίσης. Περιγράφουν επίσης άγνωστες πτυχές των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Όπως και στο Debtocracy, βασικός παραγωγός της CATASTROIKA είναι οι θεατές που συνεισφέρουν οικονομικά αλλά και με ιδέες στη δημιουργία της. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της CATASTROIKA υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, ενώ την επιστημονική επιμέλεια έχει ο Λεωνίδας Βατικιώτης. Τη μουσική επένδυση του ντοκιμαντέρ προσφέρει το συγκρότημα Active Members και ο Ερμής Γεωργιάδης, ενώ το μοντάζ υπoγράφει ο Άρης Τριανταφύλλου. Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία Infowar Productions και ο Θάνος Τσάντας.
Η προβολή της CATASTROIKA θα πραγματοποιηθεί

την Τετάρτη 13 Ιουνίου,  στις 20.45 το βράδυ
στoν Πεζόδρομο, στα Μικρά Καταρρακτάκια, στην Έδεσσα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…
Email: protedessas@gmail.com
http://protovouliagynaikonsedrasi.blogspot.com

ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *