Ε λοιπόν ρε κασιδιάρη… (Βίντεο)

Ε λοιπόν ρε κασιδιάρη, αν υπάρχει κάτι να θαυμάσει κάποιος σε σένα, αυτό είναι η παραδοξότητα σου. Πες μου, πως τα καταφέρεις χωρίς εγκέφαλο, να μιλάς να τρέχεις και να χτυπάς. Κανονικά έπρεπε με το βόθρο που έχεις αντί μυαλού, να είσαι Παυλόπουλος.

Αλλά θαυμάζω και την υπερασπιστική σου γραμμή. Κατ αρχήν για τη δίκη την «παλιά». Σε φαντάζομαι στο δικαστήριο, να λέει ο δικηγόρος σου «Ο πελάτης μου είναι αρνάκι. Ποτέ δεν πείραξε κανένα»! Να καλέσεις και τους τεχνικούς του Αντ1 για μάρτυρες, να ορκιστούν.

Το πόσο γενναίος είσαι, δεν περιγράφεται. Φαίνεται το επίπεδο ρε παιδί μου, ο πολιτισμός. Νεάντερνταλ. Έριξες χωρίς κανένα απολύτως λόγο, νερό σε μια γυναίκα και γρονθοκόπησες μια άλλη, που διαμαρτυρήθηκε για αυτό. Μπράβο ψωριάρη μου. Δείξε εσύ, τι θα πει ναζί. Κάνε τον αρχηγό σου, τον Χίτλερ, περήφανο. Θα σου δώσει και παράσημο, απ αυτά που έδινε για τις σφαγές αμάχων στα στρατόπεδα.

Δυο γυναίκες μόνος σου, πως τα κατάφερες ρε θηρίο; Γι αυτό κάλεσες μετά και τον Μιχαλολιάκο, να σου στείλει βοήθεια. 100 τραμπούκοι χρυσαλήτες, για δυο γυναίκες… χμ, λίγοι, δε φτάνετε, θέλετε ενισχύσεις.

Ναι καμάρι μ’ σε πιστεύω. Σε προκάλεσε η Κανέλλη. Έχεις αλλεργία στο χαρτί της εφημερίδας, βγάζει μπιμπίκια ο πισινός που έχεις για φάτσα, και όταν σε ακούμπησε με το χαρτί, κινδύνεψε η ζωούλα σου. Και όχι μόνο αυτό, ήταν και ο Ριζοσπάστης! Κομμουνιστικός δάκτυλος! Που έλεγαν παλιά.

Αλήθεια πως σε δε βρήκαν οι μπάτσοι; Α, σε βρήκαν, αυτοί σε πήγαν με το περιπολικό στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ναι, πάντα το λέγες, το θυμάμαι. Οι μπάτσοι και σεις είστε κ***ς και βρακί. Ποιος είναι ποιος; Σε αυτή την περίπτωση, δεν είσαι το βρακί.

Φυσικά ήταν γενναίο που την κοπάνισες. Ήταν μια τακτική υποχώρηση, όχι μια άτακτη πανικόβλητη φυγή. Αλλά αφού είχες δίκιο γιατί; Να πεις στην αστυνομία «Ουά, με χτύπησε η Λιάνα». Να κλάψεις κιόλας, που πόνεσε το ξερό σου, επειδή χτύπησε στο μάγουλο της Κανέλλη. Θα της κάνεις μήνυση; Ναι τομάρι μου, κάν της. Ακούς εκεί, να σε κάνει να ιδρώσεις από το ξύλο, που της έριξες. Έχεις δίκιο. Παγίδα σου έστησαν. Επίτηδες πήγαν, γα τις δείρεις. Καλά ρε συ, πες μας τι πίνεις; Που τα βρίσκεις και τα λες αυτά;

Όχι, όχι, ούτε λόγος, καταλαβαίνω. Για να συζητήσεις πήγες. Τι; Αφού έτσι συζητάτε στη χρυσή αυγή. Πως θα τον πείσεις τον δύσπιστο; Μόνο με τα λόγια; Να του παρουσιάσεις και «έργα». Να του ρίξεις τα «επιχειρήματά» σου στο κεφάλι, όπου προλάβεις τέλος πάντων.

Είσαι αθώος, σε πίστεψα. Εσύ πρόσφερες απλά ένα ποτήρι νερό στη Δούρου κι έδωσες ένα χέρι στη Λιάνα να σηκωθεί. Στο δικαστήριο αυτά να πεις. Αν θα σε αθωώσουν; Ουουουουου… Ού. Για να πω στη γλώσσα σου, ΟΥΓΚΡΡΡ! Ψιτ, να πάρεις τον Κούγια για δικηγόρο. Θα πει εξοστρακίστηκε η μπουνιά σου. Πήγαινε για ένα κουνούπι που ήταν στο στούντιο.

Αλλά κατανοώ. Έφυγες μετά γιατί δεν ήθελες να σηκωθεί ο Πάκης. Ξέρεις τι αιμοβόρος είναι; Φαίνεται. Εσύ είσαι αγγελούδι. Της κολάσεως. Τώρα που είπα Πάκης. Ρε Παυλόπουλε, άκου κάτι ανεκδοτάκια που βρήκα από δω κι από κει. Εντάξει, θα σηκωνόσουν, αλλά έδωσες τόπο στην οργή:

1. Πότε ήταν η πρώτη φορά που τα κανε πάνω του ο Τσακ Νόρις; Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Παυλόπουλος.

2. Σαν σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις.

3. Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης;

4. Στο Θιβέτ α ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα

5. Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γυναίκες. Έχω μείνει Προκόπης.

6. Δήλωση Παυλόπουλου: “Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου που κοιτούσε την Πετροβασίλη.

7. Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει ο ίδιος στο μουσείο της Μαντάμ Τισό…

8. Δεν ελπίζω τίποτα, δε καταλαβαίνω τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι Προκόπης Παυλόπουλος.

9. Μετά το ”πετάει ο γάιδαρος,” τώρα θα έχουμε και το ”κινείται ο Προκόπης;”

10. Ο Παυλόπουλος θα αντικαταστήσει την “παγκόσμια σταθερά” στη Φυσική.

Ξέρω όμως γιατί τα κάνατε αυτά. Και συ και ο Προκόπης. Τον πίνετε στις εκλογές. Και το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Κι απρέπειες.

Αναρτήθηκε από mitsos175
______________

Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη από τον Κλεάνθη Γρίβα.

Ενδιαφέρουν έχουν οι απόψεις του ψυχίατρου Κλεάνθη Γρίβα για τα άτομα που στελεχώνουν τις νεοναζιστικές συμμορίες. Μετά το γνωστό επεισόδιο με πρωταγωνιστή το στέλεχος της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην διαδικτυακή ραδιοφωνική του εκπομπή ζήτησε την προσέγγιση του Κ. Γρίβα στο νεοναζιστικό φαινόμενο. Στο βίντεο παρακολουθούμε τις εκτιμήσεις του γνωστού ψυχίατρου που αναφέρθηκε κύρια στην ψυχοσύνθεση των ατόμων που συμμετέχουν ενεργά στις νεοναζιστικές συμμορίες.

0 απαντήσεις στο “Ε λοιπόν ρε κασιδιάρη… (Βίντεο)”

  1. Καλό άρθρο, πλάκα έχει, μην αφήνουμε όμως τα τηλεοπτικά χαστούκια να επισκιάζουν τα καθημερινά πογκρόμ των ναζί. Εκεί που δεν είναι οι κάμερες είναι τα μαχαίρια τους.

  2. Η επίθεση ενάντια στην Λ. Κανέλλη και στη Ρ. Δούρου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκαλύπτει τον τραμπούκικο, βαθιά αντικομμουνιστικό χαρακτήρα τέτοιων δυνάμεων όπως η «Χρυσή Αυγή». Δυνάμεις που συντηρούνται και ενισχύονται μέσα από τις σχέσεις τους με κρυφούς και φανερούς μηχανισμούς του αστικού κράτους. Πίσω από το δήθεν «αντισυστημικό» προφίλ τέτοιων δυνάμεων κρύβεται ο πραγματικός τους ρόλος ως σιδερένιο χέρι του συστήματος, ως μαστίγιο, για το χτύπημα του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Ρόλο που θα κληθούν να παίξουν ειδικά σε συνθήκες έντασης της αντιλαϊκής επίθεσης, περαιτέρω πτώχευσης του λαού, είτε με την εφαρμογή ενός νέου αντιλαϊκού πακέτου είτε με ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Σε συνθήκες δηλαδή που ο λαός θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να βγει στο προσκήνιο, να περάσει στην αντεπίθεση, να πάρει την τύχη του στα χέρια του.
    Αξιοποιώντας το συγκεκριμένο γεγονός κάποια αστικά ΜΜΕ, εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ανοίγουν ξανά την συζήτηση περί «άκρων». Πρέπει να σημειώσουμε το εξής: Οποιοι ταυτίζουν τους απεργούς με τις ομάδες που αξιοποιούνται ως μπράβοι της εργοδοσίας, το εργατικό σωματείο με την εγκληματική συμμορία, την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία με την εργατική – λαϊκή αντίσταση, τον εργαζόμενο συνδικαλιστή με τον τραμπούκο, στην πραγματικότητα προετοιμάζουν μια εφ’ όλης της ύλης επίθεση στο εργατικό – λαϊκό κίνημα για να το τσακίσουν, για να συμβιβαστούν οι εργαζόμενοι με την πολιτική που τους οδηγεί στη χρεοκοπία.
    Γι’αυτο και το μονο κινημα που μπορεί και πρέπει να ρίξει στο περιθώριο της κοινωνίας τέτοιες συμμορίες είναι ένα οργανωμένο, περιφρουρημένο ταξικό εργατικό-λαϊκό κίνημα…Γι’αυτό χρειάζεται ισχυρο ΚΚΕ από τις 18 Ιούνη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *