Πήξαμε στην εικονική πραγματικότητα

Κι ενώ όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται αν ο επόμενος αρχηγός της Ν.Δ θα είναι η Ντόρα ή ο Σαμαράς, την στιγμή που καλαμαράδες και μαρκουτσοφόροι δημοσιοκάφροι υπηρετώντας την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ μας ζαλίζουν τα ούμπαλα με τα «μέτρα νοικοκυρέματος του κράτους» που παίρνει η νέα κυβέρνηση, η καπιταλιστική βαρβαρότητα εξακολουθεί να επελαύνει.

Η «καμένη γη» που παρέλαβε κι αυτή η κυβέρνηση για να «ανθίσει» χρειάζεται ο λαός να την ποτίσει πάλι με το αίμα και τον ιδρώτα του.
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι για ακόμα τρία χρόνια θα επιβληθεί σχέδιο αυστηρής λιτότητας, με πρόσθετα μέτρα που θα κοστίσουν στους πολίτες την περαιτέρω αφαίμαξη των εισοδημάτων τους κατά 22 δισ. ευρώ περίπου.
Κάθε χρόνο δηλαδή με φόρους και κοινωνικές περικοπές (απ’ τις ελάχιστες που έμειναν) το κράτος θα βάλει στα ταμεία του κατά μέσο όρο περίπου 7,5 δισ. ευρώ.

Κι όλα αυτά την στιγμή που η ανεργία εκτοξεύεται στα ύψη, τα κέρδη των τραπεζιτών εξακολουθούν να παίρνουν την ανηφόρα.

Αυτά, φυσικά, περνάν στα «ψιλά» των «έγκυρων» ΜΜΕ. (Με ελάχιστες εξαιρέσεις)
Προτεραιότητα έχουν άλλες «ειδήσεις».

Λες και τον εργάτη τον ενδιαφέρει οι κολεγιές που έκανε το «μοντέλο» που σνίφαρε κοκαΐνη, λες και έχει καμιά σκασίλα ο άνεργος για τα αλληλομαχαιρώματα που έχουν οι δελφίνοι για την αρχηγία της Ν.Δ.

Δεν παν όλοι αυτοί οι δημοσιοκάφροι να ρωτήσουν ένα νέο/α που δουλεύει στα Stage αν του καίγεται καρφί που ο Πρετεντέρης π.χ δεν θα έχει 14 μπάτσους για να τον «φυλάνε» αλλά «μόνο» 8;

Δεν παν να ρωτήσουν οι «λειτουργοί της δημοσιογραφίας» αν τον απολυμένο/η του Λαναρά π.χ τον νοιάζει αν το εκλογικό σύστημα θα είναι «τύπου Γερμανίας ή Ιρλανδίας»;

Τώρα θα μας πείτε ότι και οι δημοσιοκάφροι την δουλειά τους κάνουν, όπως τους διατάζουν τα αφεντικά τους. Να απροσανατολίζουν τον κόσμο απ’ τα πραγματικά του προβλήματα και να στρέφουν την λεγόμενη “κοινή γνώμη” προς μια εικονική πραγματικότητα.
Σωστό κι αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *