Επικοινωνιακό τρυκ με μπίζνες

Σήμερα προβλεπόταν να ανέβει στον διαδικτυακό τόπο του υπουργείου Εσωτερικών το σχέδιο της υπουργικής απόφασης για τα κρατικά αυτοκίνητα .
Αυτό που προβλέπει ότι μέχρι το τέλος του 2010 θα αντικατασταθούν όλα τα κρατικά αυτοκίνητα (εκτός στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών) με νέα υβριδιακής τεχνολογίας.

Δεν το συζητούμε, φυσικά, ποιοι θα πληρώσουν τα Lexus και τα Prius, ούτε θα ξαναπούμε ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι ένα επικοινωνιακό τρυκ της κυβέρνησης.

Επειδή, όμως, είμαστε σίγουροι ότι κι εδώ θα πέσουν χοντρές μίζες, εκτός του ότι είναι ένα δώρο της κυβέρνησης για τις ξένες αυτοβιομηχανίες, θα περιμένουμε να δούμε το σχέδιο υπουργικής απόφασης και να το σχολιάσουμε, μιας και μέχρι τώρα δεν υπάρχει στο διαδίκτυο.

Υ.Γ Το ερέθισμα για να το ΄”ψάξουμε” λίγο περισσότερο μας έδωσε ένα κείμενο του Γ. Παπαδόπουλου, στην “Ελευθεροτυπία” που αναφέρει ανάμεσα στ’ άλλα: “Το μέτρο, όπως το ανακοινώνει η κυβέρνηση, δεν είναι μόνο ημίμετρο, αλλά θα εξελιχθεί σε σκάνδαλο. Δεδομένου ότι θα ευνοηθεί ένας μόνο εισαγωγέας και το συνολικό μελλοντικό κόστος των υβριδικών -με leasing- θα αποδειχθεί μεγαλύτερο από το σημερινό με τις σακαράκες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *