Επίτηδες το κάνει;

Εχουν ξεσαλώσει οι ένστολοι τραμπούκοι του Χρυσοχοϊδη. Μόλις προχτές ποδοπάτησαν και ξυλοκόπησαν άγρια τους διαδηλωτές στην Νίκαια που διαμαρτυρόταν για την δολοφονία από μπάτσους του Πακιστανού Μοχάμεντ Καμράν.
(Είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία του δημοσιογράφου του City Σπύρος Χαλκιά που μίλησε στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»).

Το ίδιο ρεσιτάλ τραμπουκισμού έδωσαν και σήμερα οι πραίτορες του Χρυσοχοϊδη στα Εξάρχεια.
Με μεθόδους Χιτών της δεκαετίας του ’50 εισέβαλαν στην καφετέρια Φλοράλ και τρομοκρατώντας τους παραβρισκόμενους της προχώρησαν σε συλλήψεις ανύποπτων θαμώνων, μεταξύ αυτών και ανήλικων μαθητών.

Μπροστά στο όργιο καταστολής και τραμπουκισμού που αντίκριζαν, τρεις δημοσιογράφοι που βρισκόταν εκεί (Δ. Παπαχρήστος, Σ. Ελληνιάδης και Σ. Δαματόπουλος) διαμαρτυρήθηκαν, με κατάληξη να συλληφθούν και οι ίδιοι.
(Αφέθηκαν σε λίγο ελεύθεροι μετά από εντολή του Χρυσοχοϊδη, που κατάλαβε που αυτή την φορά τα «όργανα» του το παράκαναν).

Να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι των Εξαρχείων που ήταν στην πλατεία αποδοκίμασαν έντονα με συνθήματα τις ενέργειες των μπάτσων.

Απορούμε. Δεν διαθέτει την στοιχειώδη αντίληψη ο υπουργός Καταστολής ότι οι εντολές του το μόνο που κατορθώνουν είναι να εξαγριώνουν και να πεισμώνουν τους νεολαίους που συχνάζουν στα Εξάρχεια και όχι μόνο;
Αναλογίζεται ότι με τις εντολές που δίνει στους μπάτσους πιθανόν να χυθεί αίμα; ‘Η μήπως το επιδιώκει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *