Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια

Λίγες ώρες μόνο μετά το καινούργιο σκηνικό τρομοϋστερίας που στήνει ο Χρυσοχοϊδης, τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια άρχισαν τον χαβά τους.
(Οι δουλειά τους αυτή είναι θα πείτε …».

Φτάνουν μάλιστα σε τέτοιο βαθμό γελοιότητας, όπως στο μεσημεριανό δελτίο του Mega, που να παραδέχονται ότι για τους τρεις που επικηρύχτηκαν «δεν υπάρχει DNA δεν υπάρχει κάποιο αποτύπωμα, δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να δένει την “συμμορία με τα μαύρα” με υποθέσεις τρομοκρατίας», και παράλληλα να προσπαθούν να τους εμπλέξουν με την υπόθεση της 17 Νοέμβρη επικαλούμενοι δηλώσεις του Χρυσοχοϊδη «ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία τα οποία δεν αξιοποιήθηκαν».
Κι όλα αυτά με βάση «εκτιμήσεις, υποψίες και υπόνοιες» που έχουν σε βάρος τους τα σαϊνια των κατασταλτικών μηχανισμών, όπως αναφέρουν οι μαρτσουκοφόροι του Mega.

Στην ίδια ρότα και οι δημοσιοκάφροι της ιστοσελίδας του «Εθνους» γράφουν: «Η κυβέρνηση επικήρυξε με 600.000 ευρώ τους “ληστές με τα μαύρα” που καταζητούνται από το 2006, αλλά όπως όλα δείχνουν τους συνδέει άμεσα με τρομοκρατικές ενέργειες, πιθανότατα του “Επαναστατικού Αγώνα”, ίσως μάλιστα και της “Σέχτας Επαναστατών”». (Πώς ξέχασαν να τους εμπλέξουν και με τους Νεφελίμ;).
Αυτοί μάλιστα προχωρούν και ένα βήμα παραπάνω γράφοντας ότι «πληροφορίες θέλουν την Αντιτρομοκρατική να διαθέτει στοιχεία , όπως πχ βιολογικό υλικό» σε βάρος των τριών.

Μαλακίες. Αν είχαν τέτοια στοιχεία θα περίμεναν απ’ το 2006 μέχρι σήμερα για να προβούν σ’ αυτή την κίνηση; Σε κάφρους απευθύνονται;

Στην ίδια λαχανοφυλλάδα οι δημοσιοκάφροι για να δικαιολογήσουν το ρεπορτάζ επιστημονικής φαντασίας που έχουν επικαλούνται περασμένα δημοσιεύματα τους που ανέφεραν ότι «Oι Aμερικανοί αναλυτές και οι Eλληνες αξιωματικοί, με βάση τα στοιχεία που έχουν, εκτιμούν ότι στο παιχνίδι του «νέου αντάρτικου πόλεων» έχουν μπει άτομα που μπορούν να προχωρήσουν σε ενέργειες τυφλής βίας με απρόβλεπτες συνέπειες και αυτό καθιστά την κατάσταση που διαμορφώνεται πολύ πιο επικίνδυνη από την «παραδοσιακή τρομοκρατία» (…) Oι Aμερικανοί πιστεύουν επίσης ότι αυτή η νέα γενιά εκπαιδεύεται και κατευθύνεται από «βετεράνους» εξτρεμιστές, απομεινάρια ίσως της «17 Nοέμβρη» ή άλλων παλιών οργανώσεων, που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά παραμένουν στυλοβάτες της τρομοκρατίας στην Eλλάδα».

Όλα δείχνουν, όπως γράφαμε και σε προηγούμενοι ανάρτησή μας ότι έχουμε μπει στον αστερισμό Χρυσοχοϊδη-τρομοϋστερίας.

Και η κυβερνητική αυτή επιλογή –για να μην τα χρεώνουμε όλα στον Χρυσοχοϊδη αποβλέπει στο «ένα σμπάρο δυο τρυγόνια».
Απ’ την μια να δώσει δείγματα υποτέλειας στους αμερικάνους «συμμάχους» που πιέζουν ασφυκτικά εδώ και χρόνια να προσαρμοστεί και η Ελλάδα στην «αντιτρομοκρατική λογική» που ισχύει στην χώρα τους.
Και από την άλλη, την ώρα δηλαδή που μια σειρά από αντιλαϊκά μέτρα βρίσκονται στην αναμονή για να εφαρμοστούν, η κυβέρνηση δημιουργεί έναν κατασκευασμένο εχθρό (την μια τον ονομάζει «βανδάλους» την άλλη «τρομοκράτες») για να στρέψει το ενδιαφέρον της κοινωνίας σε ανύπαρκτους αντιπάλους και να μην συναντήσει αντιστάσεις στην βάρβαρη οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει με θύμα τα εργατικά λαϊκά στρώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *