Η πολιτική του γιες μεν

Είχαμε επισημάνει παλαιότερα ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν ελληνικές στρατιωτικές μονάδες που εκπαιδεύονται μυστικά σε στρατόπεδο κομάντος στο Κιλκίς για να σταλούν να στελεχώσουν τον στρατό κατοχής του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν και έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της πρώτης ομάδας στις 25 Γενάρη.

Είναι μια δέσμευση που έχει αναλάβει η κυβέρνηση της Νέας Δημοπρασίας και την υλοποιεί σήμερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Οι «σύμμαχοι» μας όπως δεν αρκούνται σ’ αυτό. Μας επιβάλλουν να στείλουμε τις ήδη υπάρχουσες στο Αφγανιστάν ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στα καυτά μέτωπα του πολέμου που συνεχίζετε αδιάκοπα εκεί με συνέπειες που ήδη μπορούμε να προβλέψουμε.

Μετά την απαράδεκτη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης στην διάσημη έκθεσης Γκόλντστοον. (Μιλάμε για την έκθεση του ΟΗΕ που καταλογίζει στο Ισραήλ τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου κατά την εισβολή στη Γάζα), σήμερα, διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» άλλο ένα δείγμα ραγιαδισμού της Ελληνικής κυβέρνησης στις εντολές των επικυρίαρχων του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε:

«Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από νατοϊκές πηγές, η ελληνική δύναμη που από την Καμπούλ πρόκειται να μεταφερθεί στη Χεράτ, σχεδιάζεται να αναπτυχθεί τελικώς στην πόλη Φαράχ, (δηλ. νοτιότερα από τη Χεράτ) και συγκεκριμένα στον οδικό άξονα που ενώνει τη Χεράτ με την Κανταχάρ.
Στην περιοχή της Φαράχ το ΝΑΤΟ έχει χαρακτηρίσει την επικινδυνότητα ως κόκκινη, λόγω των συχνών και πολύνεκρων επιθέσεων των ταλιμπάν εναντίον των συμμαχικών δυνάμεων».

Το που θα μας βγάλει αυτή η πολιτική του γιες μεν θα το δούμε σύντομα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *