Χαρακτηριστικό παράδειγμα του “νέου ήθους”

“«Δεν υπάρχει θέμα Σιούτη» απαντούν οι επιτελείς του Μαξίμου. Ξεκαθαρίζουν ότι η προηγούμενη επαγγελματική δραστηριότητα της επιτυχημένης δικηγόρου και καθηγήτριας Νομικής δεν επηρεάζει την άσκηση των καθηκόντων της στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού. Σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, αρκούνται να επισημάνουν ότι «εκτός από αυτές, υπάρχει και η ουσία…»”, μας πληροφορεί το σημερινό «Εθνος».

Δεν μας πέφτει λόγος για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ.
Απλώς να θυμίσουμε ότι η Γλυκερία Σιούτη, από προσωπική συνεργάτης του Χριστοφοράκου, από ένα άτομο που πρόσφερε (προσφέρει;) τις υπηρεσίες της σε καπιταλιστικούς ομίλους σε βάρος των δημοσίου, έχοντας θύμα και το περιβάλλον (Από την Μονή Ταπλού μέχρι την παραλία Μαντωνανάκη, από την συμμετοχή της στο σκάνδαλο της εκποίησης του παρθένου Κάβο Σίδερο της Σητείας μέχρι στην επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων για τσιμεντοποίησης του Ελαιώνα), σήμερα βρίσκετε στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου.

Με απλά λόγια ο πρωθυπουργός έχει στο στενό του επιτελείο μεγαλοδικηγόρους (Σιούτη-Παμπούκης) που μέχρι τώρα ήταν υπάλληλοι καπιταλιστικών ομίλων που υπεράσπιζαν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους που εγκληματούν κατά του περιβάλλοντος και της κρατικής περιουσίας.

Οσο γ’ αυτά που «απαντούν οι επιτελείς του Μαξίμου» να τους πούμε ότι την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθούσαν και τα παπαγαλάκια του Ρουσόπουλου όταν έσκασαν σκάνδαλα με εμπλοκή πρωτοκλασάτων Νεοδημοκρατών και είδαμε το πολιτικό μέλλον του Καραμανλή.

Φυσικά και δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Απλώς παραθέτουμε την ανάρτησή μας για να πάρουμε μια εικόνα για το «νέο ήθος» και τον «νέο τρόπο διακυβέρνησης» που υπόσχετε ο Γ. Παπανδρέου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *