ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: ΣΕΞ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΖΗΤΩ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Τούρκος επιχειρηματίες αλίευε με Ρωσίδες ιερόδουλες μυστικά του Τουρκικού Στρατού και τα μοσχοπουλούσε!

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του εθνικιστικού μπλοκ στην Ελλάδα, που απαρτίζουν η Χρυσή Αυγή, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, καθεστωτικά ΜΜΕ και μιλιταριστικά μέσα, διάφοροι αντιαμερικάνοι-αντιιμπεριαλιστές υπερπατριώτες που συνεργάζονται με συγκεκριμένα τμήματα του ελληνικού κεφαλαίου και  χαρτζιλικώνονται από τις πολεμικές βιομηχανίες, ελληνικές και ξένες, για να προωθήσουν τις πωλήσεις όπλων, ο μύθος του ανίκητου αιμοβόρου Τούρκου καταρρέει.

Αφενός, καθημερινά καταγράφονται ολοένα και πιο οδυνηρά πλήγματα στον Τουρκικό Στρατό από τους αποφασισμένους Κούρδους Αντάρτες. Αφετέρου, συνεχώς έρχονται στη δημοσιότητα σοβαρές περιπτώσεις κατασκοπίας που πλήττουν ανεπανόρθωτα την επιχειρησιακή ικανότητα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, τσακίζουν το γόητρο στρατού και κυβέρνησης.

Η τελευταία όμως αποκάλυψη αποδεικνύει τις δυνατότητες και τη φιλοσοφία της Ελεύθερης Αγοράς, όπου όλα πωλούνται και αγοράζονται, αφού το κέρδος είναι το μόνο ζητούμενο.  Αλήθεια, πως είναι δυνατόν στο τουρκικό κράτος  που οι στρατιωτικές του δυνάμεις διεξάγουν ένα σκληρό πόλεμο με ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού, την τεράστια Κουρδική μειονότητα και ταυτόχρονα επιδιώκουν να επέμβουν στη Συρία, η τουρκική ιδιωτική πρωτοβουλία να ξεπουλά απόρρητα μυστικά; Μήπως τελικά ο πατριωτισμός είναι ένα μύθος για τα φτωχά τμήματα του πληθυσμού και «οι εθνικοί κίνδυνοι» είναι η πρόφαση για την υποταγή των εργαζομένων στα σχέδια κερδοφορίας των πλουσίων. Μήπως οι εθνικές ανάγκες είναι η πρόφαση για να απαιτήσουν «θυσίες» οι κυβερνήσεις και τα αστικά κατεστημένα από τον κόσμο της εργασίας (μείωση μισθών-συντάξεων περικοπές κοινωνικών δαπανών, άγρια φορολογία κλπ), αλλά και τη θυσία των ίδιων των εργαζόμενων, αναλώσιμων ως κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα;

Ένας κόσμος του πλούτου που σε Ελλάδα και Τουρκία αποδεικνύει την ισχυρή ταξική του συνείδηση και την πίστη του στη θεότητα του κέρδους. Απόδειξη για τα παραπάνω αποτελεί το κείμενο που αναρτήθηκε στο onalert.gr που παρουσιάζουμε:

«Ρωσίδες ιερόδουλες έκλεψαν μυστικά του τουρκικού στρατού από τούρκους αξιωματικούς. Οι Ρωσίδες «Ματα Χάρι» πήραν όλα τα μυστικά στα κρεβάτια των αξιωματικών του τουρκικού στρατού.

Σαρώνει τον τουρκικό στρατό το σεξουαλικό-κατασκοπευτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Μετά από επιχείρηση του στρατού σε συνεργασία με την αστυνομία αποκαλύφθηκε κύκλωμα το οποίο παγίδευε με ιερόδουλες τούρκους αστυνομικούς και του υποχρέωνε αργότερα να φέρουν απόλυτα στρατιωτικά μυστικά τα οποία τα πουλούσαν στο εξωτερικό. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες πως 1000 dvd με εικόνες ερωτικού περιεχομένου των αξιωματικών βρέθηκαν και το κύκλωμα είχε πληροφορίες για 2500 αξιωματικούς. Ήδη υπάρχουν υποψίες πως έχουν κλαπεί μυστικοί κωδικοί των τουρκικών F-16 αλλά και των συστημάτων αεράμυνας της Τουρκίας. 44 εν ενεργεία αξιωματικοί των τουρκικών Ενόπλων δυνάμεων ήδη είναι στη φυλακή άλλοι 51 ανακρίνονται καθώς οι τουρκικές αρχές προσπαθούν να βρουν μέχρι που είχε φτάσει η δράση του κυκλώματος. Σύμφωνα με την αποκάλυψη της τουρκικής εφημερίδας POSTA με τίτλο ” τους παγίδευαν με σεξ και τους έπαιρναν στρατιωτικά μυστικά των αεροσκαφών και των ραντάρ».

Το κύκλωμα δρούσε με τον εξής τρόπο. Με διάφορες ρωσίδες ιερόδουλες προσέγγισαν κάποιους χαμηλόβαθμους αξιωματικούς. Όταν υπήρξε σεξουαλική επαφή επί πληρωμή καταγράφονταν τα πάντα με κρυφή κάμερα. Αργότερα το κύκλωμα απειλούσε τα θύματα με την αποκάλυψη του βίντεο και ζητούσε ή κάποια στρατιωτικά μυστικά ή να τους φέρουν σε επαφή με αξιωματικούς μεγαλύτερης βαθμίδας το οποίο γίνονταν. Καθώς σε περίπτωση αποκάλυψης θα καταστρέφονταν και η οικογενειακή και η επαγγελματική ζωή τους. Μόλις οι Ρωσίδες κατάφερναν να έχουν σεξουαλική επαφή με τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς τότε ξεκινούσε το πιο κρίσιμο σημείο. Μέλη του κυκλώματος πάλι με τις απειλές του βίντεο τους ζητούσαν να τους φέρουν συγκεκριμένα στρατιωτικά μυστικά. Όπως μυστικούς κωδικούς των αεροσκαφών, ονόματα διεύθυνσης αξιωματικών, κωδικούς της αεράμυνας της Τουρκίας κτλ. Το κύκλωμα έπαιρνε αυτές τις πληροφορίες και τις πουλούσε σε μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού έναντι υψηλού τιμήματος Η τουρκική αστυνομία ήδη έχει συλλάβει έναν τούρκο επιχειρηματία ως ηγέτη του κυκλώματος όπως και ένα πρώην μέλος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.  Αυτό που δεν ξέρουν μέχρι στιγμής οι αρχές είναι πόσες πληροφορίες ήδη βρίσκονται στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών και μέχρι που θα φτάσουν οι αποκαλύψεις. Καθώς όταν οι συλληφθέντες αξιωματικοί, οι περισσότεροι της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν ήταν ήδη θύματα του κυκλώματος υπάρχουν φόβοι πως εκατοντάδες άλλοι ίσως να έχουν διαρρεύσει ή ακόμη να διαρρέουν μυστικές πληροφορίες των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων».

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

http://Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *