Η δημοσιογραφική αλητεία του Τριανταφυλλόπουλου χτύπησε κόκκινο

Η δημοσιογραφική αλητεία του Τριανταφυλλόπουλου χτύπησε κόκκινο.
Εχτές στην τηλεοπτική του εκπομπή έκανε επανειλημμένα την αγιογραφία του μεγαλοκαπιταλιστή Βγενόπουλου (πάτε στοίχημα ότι την Κυριακή θα έχει στην φυλλάδα του ολοσέλιδες διαφημίσεις της MIG;), και ούτε λίγο ούτε πολύ μας τον παρουσίασε σαν πρότυπο σωστού επιχειρηματία.
(Από μια πλευρά έτσι είναι αν σκεφτεί κανείς το καθεστώς γαλέρας που έχει επιβάλει στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων του, την λεηλασία της δημόσιας περιουσίας που έχει κάνει με τις πλάτες πολιτικάντηδων. Ετσι θεωρείτε «επιτυχημένος» επιχειρηματίας ένας καπιταλιστής σήμερα).

Τώρα ο Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, επανέρχεται στο αγαπημένο του σπορ. Τον χαφιεδισμό.
Απ’ την ιστοσελίδα του διαφημίζει την ρουφιανοκάμερα που έχει τοποθετήσει (το πιο πιθανόν είναι να βρίσκετε σε διαμέρισμα της Στουρνάρι γιατί έχει λήψη την οδό Πατησίων) για να προσφέρει στους μπάτσους οπτικό υλικό αν το χρειαστούν.

Ασχετα απ’ αυτό, μια πρώτη παρατήρηση που μπορεί να κάνουμε είναι ότι τόσα λεφούσια μπάτσων που υπάρχουν σήμερα –μόλις επιστρέψαμε από το Πολυτεχνείο- δεν θυμόμαστε να έχουμε συναντήσει σε άλλη επέτειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *