Κι αν είχε γίνει ανάποδα;

Του Α.Δ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 21χρονος που παρέσυρε την μητέρα με τα δίδυμα παιδιά ήταν μόνιμος υπαξιωματικός των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Ελληνας στη εθνικότητα, σκότωσε τους ανθρώπους τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην οδό Πατησίων. Χωρίς δίπλωμα και άδεια, αφού πριν λίγο είχε παρασύρει ένα ποδηλάτη.

Η άτυχη οικογένεια ήταν Πολωνική. Ετσι το αίμα που χύθηκε στην άσφαλτο, δεν ήταν απ’ αυτό που δίνει προς βοήθεια των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή.

Δεν βαριέσαι… Μετανάστες είναι… Λαθρομετανάστες δηλαδή, καθότι όλοι οι μετανάστες που έχουν έρθει στην Ελλάδα είναι «παράνομοι». Μάλλον δεν έπρεπε τα «ελληνικά νοσοκομεία» να τους δεχθούν. Ας πέθαιναν σαν τα σκυλιά στον δρόμο, Εμείς θα τους πληρώνουμε; Αυτοί άλλωστε δημιούργησαν τα ελλείμματα …

Κι αν είχε γίνει ανάποδα;

Αν ένας «ξένος» έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς άδεια και δίπλωμα στην Πατησίων και σκότωνε μια τίμια οικογένεια ελλήνων, αν η μάνα με τα δυο δίδυμα ήταν Έλληνες .. τότε οι τηλεοράσεις θα πλημμύριζαν από ρεπορτάζ για την λαθρομετανάστευση … Η Χρυσή Αυγή θα έκανε πογκρόμ κυνηγώντας περήφανα εξαθλιωμένους Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας.

Ευτυχώς τα πράγματα έγιναν με τη σωστή σειρά. Οι δολοφόνοι και τα θύματα είχαν το σωστό αίμα… Μπορούμε να συνεχίσουμε το καλοκαίρι μας …

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_14.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *