Οταν τους τα έλεγαν ….

«Το “πάγωμα”, προς το παρόν, της αγοράς δύο εκατομμυρίων εμβολίων της Sanofi Aventis, τα οποία έχουν προκρατηθεί και η παραλαβή των οποίων αναμενόταν στα μέσα Δεκέμβρη, εισηγήθηκε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανδρέα Κωνσταντόπουλο, το σκεύασμα της συγκεκριμένης εταιρίας δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά και οι μελέτες που έχουν γίνει είναι πολύ ανεπαρκείς».

Την παραπάνω είδηση την αναπαράγουμε από την ιστοσελίδα του Σκάϊ.

Περιμένουμε να δούμε τώρα πώς θα αντιδράσουν «επιστήμονες» και δημοσιοκάφροι που είχαν σπεύσει να λοιδορήσουν τον Λοιμωξιολόγο Στρατή Πλωμαρίτη που παραιτούμενος από την επιτροπή πανδημίας του νοσοκομείου Αγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης είχε κάνει την παρακάτω δήλωση:

«Η ασφάλεια του εμβολίου αυτού δεν έχει πλήρως με κλινικές δοκιμές πιστοποιηθεί. Δηλαδή κάποια συστατικά του εμβολίου –το λένε και οι εταιρείες που το παράγουνε- ότι την συμπεριφορά τους θα την δούμε μέσα από τον εμβολιασμό του κόσμου, δηλαδή παροτρύνουμε τον κόσμο και θέλουμε να κάνουμε όλη την κοινωνία πειραματόζωα σε ένα εμβόλιο που δεν το ξέρουμε. Αυτό το πράγμα δεν έχει γίνει με κανένα άλλο εμβόλιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *