ΥΕΘΑ Π.ΠΑΠΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑΤΩΝΕΙΑΓΡΙΩΣ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Την ώρα που ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ σχίζουν τα ρούχα τους ενάντια στον Συνδικαλισμό στον Στρατό, έχει ανάψει για τα καλά ο πόλεμος των βυσμάτων. Κρίσεις και μεταθέσεις δε μπορούν να γίνουν με τίποτε, οικογένειες στελεχών κρατιούνται σε Ομηρεία και κοντεύουν να διαλυθούν, αφού οι πιέσεις των απόστρατων αξιωματικών της ΝΔ και οι απαιτήσεις των γαλάζιων στελεχών δε γίνεται να συγκεραστούν.

Ο νέος ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος, άξιος διάδοχος των προγενέστερων αστέρων του πελατειακού κράτους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, βρίσκει το γραφείο του κατακλυσμένο από τα ανήθικα και αντισυναδελφικά αιτήματα, αφού αυτές της γλοιώδεις μεθόδους εξαγοράς-εξάρτησης επέβαλαν για χρόνια και σε αυτές εκπαίδευσαν το προσωπικό. Στη Βουλή μπορεί υποκριτικά να δηλώνει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας ενώνουν ως «έθνος», για να αποδείξει σύντομα ο ίδιος ότι ο κομματικός έλεγχος του Στρατού και η βόλεψη των δικών μας είναι η βασική προτεραιότητα της ΝΔ. Εξυπακούεται ότι πρέπει να κάνουμε και τα χατίρια στους εμπόρους όπλων, στους αμερικάνους και ευρωπαίους συμμάχους, στους στρατοκράτες και φυσικά να αυξήσουμε και τη θητεία γιατί το επιβάλλουν οι «εθνικές ανάγκες». Τα ίδια και τα ίδια. όποιος και να κυβερνήσει, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και σε όπια παραλλαγή συγκυβέρνησης, τα ίδια θα λέει, τα ίδια θα κάνει. Πλούσιους, κομματικές νεολαίες, κλαδικές και απόστρατούς θα βολεύει, την νεολαία και τους εργαζόμενους θα εκμεταλλεύεται, ενώ με θράσος θα δηλώνει: Μαζί τα Φάγαμε-Πληρώστε Κορόιδα.

Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρονται στο άρθρο «Παρεμβάσεις από τα “υπουργικά γραφεία” για μεταθέσεις αεροπόρων»! Αποκαλύπτεται ότι «Τίποτα δεν αφήνει να “πέσει κάτω” το γραφείο του ΥΕΘΑ, αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό. Ορισμένες φορές μάλιστα κάνει ζημιά μεγάλη. Από τις 9/7 έχουν υπογραφεί από τον Α/ΓΕΑ οι μεταθέσεις διετίας (εκτός Αθηνών) της ΠΑ, καθώς και οι μεταθέσεις των Μετεωρολόγων από το βαθμό του Σμηναγού και κάτω. Έκανε παρέμβαση το ΣΓ/ΥΕΘΑ “για να τις δει”. Έκτοτε δεν τις επέστρεψε να βγουν στον αέρα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που μετακινούνται σε παραμεθόριες περιοχές και νησιά να μην έχουν ενημερωθεί, ώστε να προετοιμάσουν τις οικογένειές τους. Το ΣΓ/ΥΕΘΑ ζητά αλλαγές παρακάμπτοντας την, από το νόμο, μοριοδότηση, γι΄ αυτό δεν επιστρέφει τις μεταθέσεις ώστε να βγουν στον αέρα. “Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν”, που λέει και το τραγούδι».

Και να φανταστεί κανείς ότι η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αυτοχαρακτηρίζεται Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας».

Αλλά έτσι είναι: ανέλαβαν να σώσουν το «έθνος» οι μιζαδόροι της SIEMENS, των πολεμικών εξοπλισμών, του Χρηματιστηρίου, του Βατοπεδίου, των Μεγάλων Έργων και της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ. Τα τσιράκια των καναλαρχών, των εργολάβων, των τραπεζών και των εφοπλιστών. Για να επεκτείνουν τον εργασιακό και κοινωνικό Μεσαίωνα! Ονομάζοντας μεταρρυθμίσεις τους μισθούς των 300-400 ευρώ, τις περικοπές, τα εξαφανισμένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού. Για να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Αυτοί μόνο μια δουλεία ξέρουν να κάνουν καλά: Να κόβουν μισθούς-συντάξεις, να απολύουν, να βάζουν φόρους και να στέλνουν τους ένστολους τραμπούκους των ΜΑΤ ενάντια στους απεργούς της Χαλυβουργίας.

«Δίκιο είναι το δίκιο του Εργοδότη» φωνάζουν εισαγγελείς, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Ε.Ε.-ΔΝΤ.

Γιατί αυτή είναι κυβέρνηση ταξικής λεηλασίας και κοινωνικής δυστυχίας.

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *