Η μαφιόζικη φασιστική επίθεση δεν θα περάσει

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

Η μαφιόζικη φασιστική επίθεση δεν θα περάσει

Η μαφιόζικη φασιστικού χαρακτήρα επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Μέγαρο Μαξίμου-Σαμαράς»όπως διαφημίστηκε, καταχωρήθηκε και προπαγανδίστηκε από τα ΜΜΕ  και εξελίχθηκε άγρια μεσάνυχτα ενάντια στους εργάτες απεργούς της Χαλυβουργίας, ήταν μια συντονισμένη επιχείρηση των δυνάμεων κατοχής και των εγχώριων συνεργατών τους για :

  1. Να δώσουν υπόσταση στον μικρόνοα και ανύπαρκτο εντεταλμένο εκπρόσωπο τους που εγκατέστησαν στο Μέγαρο Μαξίμου.
  2. Να νομιμοποιήσουν μέσω αυτού την φασιστική καταστολή που τους είναι απαραίτητη για να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν τη χώρα, να εξανδραποδίσουν την εργατική τάξη και το λαό.

Όμως όπως και αν καταχωρήθηκε και όποια ονομασία και αν πήρε αυτή η μαφιόζικη φασιστική επιχείρηση, στην ούγια γράφει ΚΟΥΒΕΛΗΣ και ΔΗΜΑΡ. Αυτή είναι η αναλώσιμη χρησιμότητα τους ως συνπρωθυπουργός και συγκυβέρνηση.

Η θέση τους για το ζήτημα της επίθεσης στη Χαλυβουργία δεν έχει καμιά διαφορά από αυτή της Χρυσής Αυγής, όπως αποτυπώθηκε στις δηλώσεις τους και δεν είναι φυσικά τυχαία ούτε λάθος! Ανταποκρίνεται στην κοινωνική τους βάση και σε αυτά που εκπροσωπούν.

Δηλαδή στα πιο επιθετικά παρασιτικά μεσοστρώματα-βδέλλες που δημιούργησε η διεφθαρμένη διαχείριση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και μετανάστευσαν στη ΔΗΜΑΡ ως όχημα για να συνεχίσουν να ρουφούν το αίμα του λαού με την σφραγίδα της αριστεράς!

Η μαφιόζικη φασιστική επίθεση δεν θα περάσει. Η εξέγερση του λαού είναι σίγουρη και σύντομα θα είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Οι υπερασπιστές των δοσίλογων θα ναι λιγοστοί και σε κάθε περίπτωση ανεπαρκείς να προστατέψουν τους ίδιους και το οικοδόμημα τους!!!

  • Τώρα τα συνδικάτα στα χέρια των εργατών
  • Τώρα οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στα χέρια των εργαζόμενων και όχι των δοσίλογων
  • Κάτω η κατοχική αντεργατική αντιλαϊκή συγκυβέρνηση του ολοκληρωτισμού και του ανανεωμένου μαύρου μετώπου!!! 

Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο

ΕΑΜ                           

eamgr.wordpress.com          20/7/12

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *