Ο τρόμος των αστών


Μπαράζ κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων σε όλες τις λαχανοφυλλάδες και σήμερα. Δεν χρειάζεται να έχει κανένας ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να καταλάβει ότι όλα τα δημοσιεύματα έχουν κοινό συντάκτη.
Ασχετα ποιος δημοσιοκάφρος τα υπογράφει όλα είναι υπαγορευμένα από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς με προφανή σκοπό.
Πρώτον να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να μην κατέβει μαζικά στους δρόμους την ημερομηνία της δολοφονίας από τους μπάτσους του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και δεύτερον να «νομιμοποιήσουν» στην λεγόμενη κοινή γνώμη την αστυνομοκρατία που πρόκειται να εξαπολυθεί.

Και τι δεν «ανακάλυψαν» τα σαϊνια της «αντιτρομοκρατικής»! Από
«έλευση «σκληρών» αντιεξουσιαστών από Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο και Σερβία» μέχρι ότι «Ρώσοι αντιεξουσιαστές και Σέρβοι χούλιγκαν κρύβονται στην Αθήνα»!

Ξέχασαν να μιλήσουν για την εισβολή Νεφελίμ και Ελιμ αλλά όπως πάνε θα το δούμε κι αυτό.

Από κοντά και ο Καρατζαφύρερ. (Λείπει ο Μάρτης απ’ την Σαρακοστή;). Εκανε, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απ’ την βουλή αναγγελία «πολέμου» και εκτίμησε ότι «θα οδηγηθούμε σε τραγικότερα πράγματα».

Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο. Το έχουμε ξανακούσει τον περασμένο Δεκέμβρη τότε που μας μιλούσαν για στρατιές αναρχικών που ερχόταν με πλοίο απ’ την Ιταλία.

Απ’ την άλλη μεριά όμως, όλα αυτά τα σενάρια που διακινούν οι ασφαλίτες δείχνουν τον τρόμο της αστικής τάξης μπροστά στο ενδεχόμενο ενός ξεσπάσματος της νεολαίας και των απόκληρων της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Ενός δυναμικού ξεσπάσματος που θα υπερβαίνει τα παραλυτικά πλαίσια της αστικής νομιμότητας.
Και στην ιδέα ενός τέτοιου ενδεχομένου οι αστοί και τα τσιράκια τους έχουν εφιάλτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *