Και αυτή η κυβέρνηση θα γίνει γρήγορα παρελθόν

O τρικομματικός θίασος των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εξελίσσεται κάτι σε συνδυασμό σε εταιρεία security και πλασιέ του Μάνεση, του Σάλλα και της τρόικα!

Αφού στήθηκε συστηματικά από τις μέχρι τώρα μνημονιακές κυβερνήσεις η αιτιολογούμενη «κατάρρευση της ΑΤΕ», εκχωρήθηκε στον «μοναδικό προσφέροντα!» κ Σάλα για «τίμημα» που θέμα είναι αν ξεπερνάει την αξία του κεντρικού της καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας! Η εκχώρηση της ΑΤΕ με υπογραφή των Προβόπουλου – Στουρνάρα αποτελεί οικονομικό και πολιτικό έγκλημα, που το Βατοπέδι μπροστά του ωχριά, και κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Το σύνθημα «αυτό είναι σωστό, Προβόπουλος, Στουρνάρας στον Κορυδαλλό» των χιλιάδων εργαζόμενων με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα δικαιωθεί!

Παράλληλα ο φίλος του πρωθυπουργού κ. Μάνεσης από την Δευτέρα που άνοιξε το εργοστάσιο έχει προχωρήσει σε 6 απολύσεις εργατών. Το «ιερό δικαίωμα στην εργασία» που τόσο δακρύβρεχτα επικαλέστηκε ο επικεφαλής της ασφάλεις του Μάνεση που λέγεται πρωθυπουργός, δεν ισχύει για όσους αγωνίζονται και έχουν αξιοπρέπεια.

Και μόνο τα ανθύπατοι της τρόικα βρήκαν λόγους να βγαίνιουν χαμογελαστοί από το γραφείο  του Στουρνάρα!

Αυτό είναι το τίμημα της παραμονής και της «διάσωσης» του  ευρώ και της ΕΕ για τα καλά της οποίας χύθηκαν χιλιάδες τόνοι προεκλογικό μελάνι. Αυτή είναι η «αναδιαπραγμάτευση» και η «απαγκίστρωση» των θλιβερών Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη.

Ο λαός έριξε πολύ ισχυρότερες κυβερνήσεις..Ο νέος γύρος εξέγερσης που ωριμάζει μέσα στο μίσος των εργαζόμενων, θα παγώσει γρήγορα το χαμόγελο στα χείλη, τα δικά σας και των αφεντικών σας!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Γραφείο τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *