Λέτε να τα δούμε αυτά και ον κάμερα;

Πολύ πλάκα θα έχει αν ισχύει αυτό που γράφουν σήμερα τα «Νέα». Σύμφωνα, λοιπόν με το δημοσίευμα της φυλλάδας:

«Ανησυχία και αρκετά μεγάλη γκρίνια για τις διαρροές από συσκέψεις έχει επισημανθεί στην κυβέρνηση. Υπάρχουν όμως και πολύ πολύ χειρότερα. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εκμυστηρεύθηκε την Τρίτη σε κυβερνητικούς το εξής απίθανο. Υπάρχει ιεράρχης- επώνυμος- ο οποίος προσήλθε στην τελευταία συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου με κρυφή κάμερα.
Λίγο η ενδυματολογική κάλυψη που προσφέρουν τα ράσα και λίγο το γεγονός ότι οι ιερείς είναι απονήρευτοι, δεν τον πήραν χαμπάρι.

Τράβηξε λοιπόν όλη τη συνεδρίαση με πρόθεση να την ανεβάσει στο μπλογκ του. Ωχριά λοιπόν η «ανοιχτή διακυβέρνηση»- “όπεν γκαβ” κατά την ορολογία των Παπανδρεϊκών- που ευαγγελίζεται η νέα κυβέρνηση, μπροστά στην “ανοιχτή” – κατ΄ ευφημισμόν!- Εκκλησία».

Το γράφουμε αυτό γιατί από περασμένο δημοσίευμα εφημερίδας -«Ποντίκι» (22/3/07)- έχουμε μάθει πώς αποκαλούνται αναμεταξύ τους οι «άγιοι πατέρες» στις συνεδριάσεις της «Ιεράς Συνόδου».

Οσους/ες σας διαφεύγει η «άγια» πάρλα των δεσποτάδων μας στις «ιερές μαζώξεις» τους, σας την γνωστοποιούμε.

Για να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο σας αλλά και να ξέρετε τι εκτίμηση έχουν ο ένας στον άλλον, οι «άγιοι πατέρες μας», παρακολουθήστε, τους χαρακτηρισμούς που «στολίζονται» αναμεταξύ τους:

«Αρσενική πόρνη, πουστόγερος, γομάρι, έκφυλος, κίναιδος, αρχικίναιδος, πισωγλέντης, γυναικωτός, λούστρος, τομάρι, αλήτης, γύφτος, πόρνος, μιζαδόρος, μαέστρος της διαπλοκής, τρέμων από τα οπίσθια, πορνικό στοιχείο, αποδεδειγμένα κλέφτης και ομοφυλόφιλος. Κλέφτης χηρών και ορφανών, κλέφτης των παγκαριών, ρασοφόρος δαίμονας, θαμών δυσόσμων νεανικών δωματίων, Εωσφόρος, πόρνη αδερφή, Αντίχριστος, γυνή που γυρίζει μονίμως τα οπίσθια, βιτσιόζος, σιδηροδέσμιος αδελφάτου».

Λέτε να τα δούμε αυτά και ον κάμερα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *