Ανούσια ερωτηματικά


«Το ¨πόθεν έσχες¨ συγκεκριμένου υπουργού ξαφνιάζει και προκαλεί ερωτήματα. Προσοχή, δεν πρόκειται για κάποιον από τους «συνήθεις υπόπτους», ούτε ανήκει στο κλαμπ των υπουργών με τις «υπερδραστήριες συζύγους». Αλλος είναι, ο οποίος μάλιστα ούτε προέρχεται από πλούσια οικογένεια ούτε έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του…» γράφει σήμερα το «Εθνος».

Τι ερωτήματα προκαλεί ρε παιδιά; Τους άσχετους κάνετε για το πώς τα τσεπώνουν απ’ τους καπιταλιστές οι υπουργοί και οι άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες;
Γιατί δεν ρωτάτε την Βάσω Παπανδρέου που μίλησε στο συνέδριο του Πασόκ για συντρόφους της που μπήκαν άφραγκοι στην πολιτικοί και έγιναν πάμπλουτοι;

Αλλά και προχτές δεν διαβάσατε τα όσα δήλωσε ένας «ριγμένος» εφοπλιστής; Ο Φ. Μανούσης. Ατομο της δεξιάς είναι και χρόνια στο κουρμπέτι. Δεν είναι απλώς κολλητός του Κούβελα αλλά έχει υπάρξει και Γενικός Γραμματέας στο ΥΠΕΧΩΔΕ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οπότε ξέρει τα κόλπα από μέσα και δεν είναι τόσο ανεύθυνος να λέει φούμαρα.

Ο Μανούσης, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του μαγνητοφωνημένη συνομιλία του ίδιου με συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου και από την οποία αποδεικνύεται ότι του ζητήθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου τα πλοία του να αναλάβουν τα δρομολόγια των άγονων γραμμών του Αιγαίου.

Ασχετα αν τελικά θα πάρει διαστάσεις αυτή η ιστορία, αφού συνήθως τέτοιες υποθέσεις κουκουλώνονται με τον γνωστό τρόπο αυτή η περίπτωση είναι χαρακτηριστική για το πώς τα τσεπώνουν τα κυβερνητικά τσακάλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *