Αϊ σιχτίρ δημοσιοκάφροι απατεώνες

Πρωτοσέλιδα σε σημερινή φυλλάδα διαβάζουμε για μείωση μισθών σε πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο των ΕΛΠΕ.

Αυτό κι αν είναι κοροϊδία! Παν να περάσουν την αίσθηση στον εργαζόμενο λαό ότι αφού και τα στελέχη των επιχειρήσεων δέχονται οικειοθελώς να μειωθεί ο μισθός τους, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι μισθωτοί των 700 ευρώ!

Γιατί ρε τσακάλια δημοσιοκάφροι δεν λέτε με τους ίδιους πηχυαίους τίτλους ποιες είναι οι αποδοχές των ατόμων στα οποία αναφέρεστε;
Στην τελική θέλετε να συγκινηθούμε που ο διευθύνων σύμβουλος, αυτής της εταιρίας, θα παίρνει τώρα καθαρό μισθό τον χρόνο –εκτός από τα μπόνους του- 230.000 ευρώ αντί 270 που έπαιρνε μέχρι σήμερα.
Εχετε την απαίτηση να «ενθουσιαστούμε» που ο πρόεδρος θα τσεπώνει 170.000 ευρώ τον χρόνο, αντί τις 200.000 που έπαιρνε μέχρι τώρα;

Αϊ σιχτίρ δημοσιοκάφροι απατεώνες.

0 απαντήσεις στο “Αϊ σιχτίρ δημοσιοκάφροι απατεώνες”

  1. Προς το Blog σας…Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη βάζοντας το blog μας στη σελίδα σας. Θέλουμε επίσης να σας πούμε ότι τα «μεγάλα» Blog των δημοσιογράφων που βάζετε στη σελίδα σας …δεν σας βάζουν αυτά… σκεφτήκατε ποτέ γιατί..??? Tους έχετε κάνει μάγκες…για βγάλτε τους από τι σελίδα σας να τους δούμε..!! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

    http://www.ksipnistere.blogspot.com
    email : ksipnistere1@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *