Όπου σύσσωμη η κοινωνία αντιστέκεται, τα Ναζιστικά Καθάρματα παίρνουν δρόμο!

Μέσα στην καλοσχεδιασμένη προβολή της εγκληματικής συμμορίας από το σύνολο των ΜΜΕ  και την στήριξη των κρατικών μηχανισμών  για τα αλήτικα και δολοφονικά της «ανδραγαθήματα» σε βάρος των απόκληρων μεταναστών τώρα και ολόκληρης της εκμεταλλευόμενης πληοψηφίας στο μέλλον ,η είδηση ότι, για δεύτερη φορά η κοινωνία του Δήμου Βιάννου κήρυξε  ανεπιθύμητη την παρουσία των φασιστών δείχνει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι τοπικές κοινωνίες σε όλη τη χώρα.
.
Ήταν την προεκλογική περίοδο και με την προπαγάνδα για τα «καλά παιδιά» με τα μαύρα στο φόρτε της,  που οι κάτοικοι του μαρτυρικού αυτού τόπου ακύρωσαν την  προεκλογική συγκέντρωση  των καθαρμάτων  στην περιοχή. Έτσι και τώρα με την επέτειο του ολοκαυτώματος από τα Χιτλερικά στρατεύματα  στις 9 του Σεπτέμβρη με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου  οι εφιάλτες των  Ναζιστικών θηριωδιών κηρύσσονται ξανά ανεπιθύμητοι.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βιάννου στη συνεδρίασή του  της 3ης Σεπτεμβρίου 2012, αποφάσισε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

Την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ο επίσημος εορτασμός της θλιβερής επετείου του Ολοκαυτώματος των χωριών του Δήμου Βιάννου. Έχουμε την πληροφορία ότι μέλη και στελέχη  κόμματος   «Χρυσή Αυγή», προτίθενται  να παρασταθούν στις εκδηλώσεις μνήμης. Τους διαμηνύουμε, για μια ακόμη φορά,   ότι είναι ανεπιθύμητοι στον Μαρτυρικό μας τόπο. Η παρουσία τους εδώ, αποτελεί πρόκληση για κάθε  δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο.

Το γεγονός ότι εκπροσωπούνται  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για εμάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς τιμούμε τη μνήμη προσφιλών και αγαπημένων προσώπων, που έχασαν τη ζωή τους, με τον πλέον άνανδρο τρόπο από τους Ναζί κατακτητές, και το αίμα τους είναι ακόμα νωπό στον τόπο των εκτελέσεων. Οι ίδιοι αυτοί κατακτητές, αφού λεηλάτησαν τα σπίτια μας, τους έβαλαν φωτιά!

Επαναλαμβάνουμε: είναι ανεπιθύμητος στην Μαρτυρική, αιματοβαμμένη περιοχή μας  κάθε φορέας ή πρόσωπο  που διακατέχεται από ναζιστικές ιδέες. Ας μην επιχειρήσουν λοιπόν να αμαυρώσουν τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής γιατί σύσσωμος ο λαός του μαρτυρικού μας  Δήμου θα σταθεί σθεναρά απέναντί τους».

β.ariaditis

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/09/blog-post_136.html

0 απαντήσεις στο “Όπου σύσσωμη η κοινωνία αντιστέκεται, τα Ναζιστικά Καθάρματα παίρνουν δρόμο!”

  1. Mπραβο σας! Τετοια σταση πρεπει να κρτηθει σ ολη την επικρατεια
    απεναντι σ αυτα τα ασπονδυλα ναζιστικα υποκειμενα. Μπραβο σας και
    παλι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *