Ρόμπα έγιναν τα παπαγαλάκια των μπάτσων

Τέτοια πατάτα που έπαθε η ηλεκτρονική φυλλάδα του Τριανταφυλλόπουλου σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει, και προφανώς θα οφείλετε στην απειρία κάπου συντάκτη της (απ’ αυτά τα παιδιά που έχουν «όνειρο» να γίνουν δημοσιογράφοι και δουλεύουν χωρίς μισθό, ανασφάλιστοι απλώς και μόνο για να αποκτήσουν «εργασιακή εμπειρία. Και τέτοια άτομα απασχολεί αρκετά ο Ζούγκλας).

Τηλεγραφικά η υπόθεση. Είναι γνωστό ότι οι δημοσιοκάφροι λειτουργούν σαν φερέφωνα των μπάτσων. Δεν το παραδέχονται φυσικά ποτέ και κάποιες φορές προσπαθούν να κρατήσουν κάποια προσχήματα.

Στην προκειμένη περίπτωση η μπασκηναρία έστειλε στα ΜΜΕ –και στην zougla.gr- ένα Δελτίο Τύπου που αναφερόταν σε καταγγελία ιδιώτη που στρεφόταν σε μπάτσο για απειλή, εξύβριση, και παράβαση του νόμου Περί Οπλων.
Το τσιράκι του Τριανταφυλλόπουλου γνωρίζοντας την πάγια τακτική που επικρατεί στο μαγαζί που απασχολείται, πήρε το δελτίο τύπου των μπάτσων και το ανέβασε χωρίς καμιά επεξεργασία στην ιστοσελίδα τους. (Γ’ αυτό μιλήσαμε πριν για απειρία).

Κάποιος θαμώνας του Intymedia το εντόπισε και τους έκανε ρόμπα. Φωτογραφίζει την ανάρτηση του zougla.gr και σχολιάζει:

«Όπως φαίνεται και στο screenshot, το αστυνομικό ρεπορτάζ αναφορικά με περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας έχει γραφτεί αυτούσιο από κάποιο δελτίο τύπου που διανεμήθηκε στα μέσα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το γεγονός και συνεχίζει αναφερόμενο στα μέτρα που έλαβε η “Υπηρεσία μας” (σίγουρα το zougla.gr δεν χαρκτηρίζεται υπηρεσία 🙂 )».


Αμέσως «ξύπνησαν» οι υπεύθυνοι της ηλεκτρονικής φυλλάδας του Τριανταφυλλόπουλου και το διόρθωσαν. «Από την υπηρεσία μας» έγινε «από την αρμόδια υπηρεσία».

Αντε τώρα να δημιουργηθούν ενστάσεις σε όσους/ες χαρακτηρίζουν την δημοσιοκαφρική τσογλαναρία των ΜΜΕ παπαγαλάκια των ασφαλιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *