Ανίατες κλινικές περιπτώσεις

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά μπατσάδικης κτηνωδίας που έρχονται καθημερινά στην δημοσιότητα.
Το τελευταίο κρούσμα μας έρχεται από την Πάτμο. Όπως καταγγέλλουν τέσσερις ανήλικοι μαθητές οι μπάτσοι τους προσήγαγαν στο Α.Τ όπου «Μας γρονθοκόπησαν και μας ανάγκασαν να ξεγυμνωθούμε γιατί μας θεώρησαν ύποπτους για φθορές σε μηχανάκι συναδέλφου τους».

Οπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ των “Νέων”:
“Όσα έζησαν οι μαθητές τα περιέγραψαν φτάνοντας στο σπίτι τους στους γονείς τους, οι οποίοι αμέσως πήγαν στο τμήμα όπου ο αστυνομικός, όπως λένε με τη σειρά τους στις μηνύσεις που έχουν καταθέσει, όχι μόνο δεν αρνήθηκε όσα κατήγγειλαν τα παιδιά τους, αλλά αντέταξε πως όλα έγιναν νόμιμα.

Όταν ο πατέρας ενός εκ των ανηλίκων ανακοίνωσε την πρόθεσή του να στραφεί ποινικά εις βάρος τους, έλαβε την εξής απάντηση: «Μην κάνεις τίποτα, θα πάρει 5- 6 χρόνια και στο τέλος δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα, ενώ τα παιδιά θα πάθουν σίγουρα κάτι κακό».”

Τελικά οι μαθητές, όπως και οι γονείς τους κατέθεσαν μήνυση εναντίων των μπάτσων βασανιστών. Αλλά αναρωτιέσαι. Τόσο κομπλεξικά καθάρματα είναι που δεν αρκούνται μόνο να σπάνε στο ξύλο 16χρονα παιδιά αλλά θέλουν να επιβεβαιώσουν την «εξουσία» τους, αναγκάζοντας τα να ξεγυμνωθούν;

«Ανίατες κλινικές περιπτώσεις», που κανένας Χρυσοχοϊδης ούτε θέλει ούτε μπορεί να τις θεραπεύσει.

Με άποψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *