Βολευτές

Δεν είναι μόνο το πολιτικό προσωπικό των διεθνών καπιταλιστών της Κομισιόν που κοιτούν πάνω απ’ όλα την πάρτι τους.
Και σε μας το ίδιο συμβαίνει. Μπορεί οι «δικοί» μας εθνονταβατζήδες να μην είναι τόσο προκλητικοί ζητώντας αύξηση των αποδοχών τους, αλλά δεν έχουν και καμιά διάθεση να στερηθούν έστω και ελάχιστο απ’ το παντεσπάνι που χλακαπιάζουν δαπάνες έλληνα φορολογούμενου μαλάκα.

Όπως αναφέρει και ρεπορτάζ φυλλάδας: «Άθικτα τα προνόμια βουλευτών- υπαλλήλων της Βουλής. Οι “θυσίες” που καλούνται να κάνουν όλοι οι Έλληνες για την έξοδο από την κρίση, δεν φαίνεται να ισχύουν για τους 300 αντιπροσώπους και τους υπαλλήλους της Βουλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιδράσεις των βουλευτών για το ενδεχόμενο περικοπών στις αποδοχές έπιασαν τόπο. Έτσι εκτός από την μείωση κατά 5% στον μισθό που επιβλήθηκε πέρυσι και θα ισχύσει και φέτος, η μόνη επιπλέον περικοπή που φαίνεται να προχωρά είναι το 15% των απολαβών τους για συμμετοχή στις κοινοβουλευτικές επιτροπές. Υπενθυμίζεται ότι όσοι μετέχουν σε επιτροπές δικαιούνται περίπου 270 ευρώ ανά συνεδρίαση. Αντιθέτως θεωρείται απίθανο να μπει μαχαίρι στα άλλα επιδόματα που παίρνουν (οργάνωσης γραφείου, έξοδα κίνησης κ.ά.) ή να καταργηθεί η αυτοτελής φορολόγησή τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *