Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αποφασισμένους ανθρώπους.

Στον καλύτερα αστυνομοκρατούμενο χώρο της Αθήνας, το Σύνταγμα, κάποια οργάνωση ένοπλης μειοψηφικής βίας, τοποθέτησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό καθαρά για συμβολικούς λόγους, αφού ήταν μερικά μέτρα μακρύτερα απ το Κοινοβούλιο.
Η ποσότητα εκρηκτικής ύλης και το τηλεφώνημα που προηγήθηκε έδειχναν ξεκάθαρα ότι η ενέργεια είχε καθαρά συμβολικό χαρακτήρα.

Για μια ακόμα φορά διαπιστώθηκε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αποφασισμένους ανθρώπους.

Όπως ήταν φυσικό ακολούθησε μπαράζ παπαριών. Ο Σόμπολος διαπίστωσε ότι πρόκειται για χτύπημα των «Πυρήνων της Φωτιάς» συνδυάζοντας το με την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε φοιτητής στον οποίον οι μπάτσοι απέδιδαν τον ρόλο του μέλους των «Πυρήνων της φωτιάς».
(Το ότι ο 26χρονος φοιτητής Νίκος αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή-εισαγγελέα αφού δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του απ’ αυτά που τον κατηγορούσαν οι μπάτσοι και μάλιστα με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που είχε στο παρελθόν, -, ο φοιτητής είχε συλληφθεί το 2006 κατά τη διάρκεια πορείας του Ελληνικού Φόρουμ στο κέντρο της Αθήνας. Από τότε έδινε δυο φορές το «παρόν» στην μπασκηναρία της περιοχής του, μέχρι να γίνει η δίκη του που μέχρι τώρα έχει αναβληθεί δυο φορές- δεν λέει τίποτα στον δημοσιοκάφρο, παπαγαλάκι της ασφάλειας.

Οσο για τους πολιτικάντηδες είχαμε τις αναμενόμενες δηλώσεις: «Χτύπημα κατά της δημοκρατίας», «Η τρομοκρατία στοχεύει όλους μας», «Ενέργεια των εχθρών της δημοκρατίας» και τα υπόλοιπα συνηθισμένα φούμαρα.

Και μια χρηστική πληροφορία, Όπως μας είπε τηλεφωνικά σύντροφος οι μπάτσοι έχουν αφηνιάσει. Σταδίου και Πανεπιστημίου μιλιούνια ασφαλιτών σταματούν όποιον δεν του αρέσει η φάτσα του και τον υποβάλλουν σε σωματικό έλεγχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *