Κηφήνες των Βρυξελλών

Φουντώνει η οργή όλο και ευρύτερων στρωμάτων του ελληνικού λαού εναντίον της EE και των ηγεμονικών της δυνάμεων.
Είναι εκπληκτική η ένταση και το εύρος της εκστρατείας που έχουν οργανώσει εναντίον της χώρας μας, με πρωταρχικό στόχο να υποχρεώσουν την πρόθυμη ούτως η άλλως κυβέρνηση Παπανδρέου όχι απλώς να ακολουθήσει πολιτική λιτότητας, αλλά πάση θυσία να μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις.

Έχουν λυσσάξει οι γραφειοκράτες κηφήνες των Βρυξελλών που οι ίδιοι αμειβονται με εξωφρενικούς μισθούς, αλλά και οι γερμαναράδες ηγεμόνες του Ράιχ της EE, να πάρουν λεφτά από τις λαϊκές μάζες ων χιλίων ευρώ.
Δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου ακόμη και τα υποτυπώδη σχέδια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για ενα εικονικό έστω χτύπημα της φοροδιαφυγής.

Ποτέ δεν υπήρχαν πιο κατάλληλες πολιτικές συνθήκες για την ανάπτυξη στη χώρα μας ενός ευρύτατου κινήματος κατά της EE.
Όχι μόνο η πολιτική της EE, αλλά η ίδια η αντιλαϊκή φύση της αποκαλύτττεται πλέον στα μάτια εκατομμυρίων Ελλήνων. Η ιταμή συμπεριφορά των υπαλλήλων της Κομισιόν που ήρθαν ως «γκαουλάιτερ» να κάνουν έλεγχο στους έλληνες υπουργούς, εξόργισε ακόμη και τους δουλόφρονες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Η συμπεριφορά της Αγγλίας και της Ολλανδίας και μαζί τους ολόκληρης της EE απέναντι στην Ισλανδία των 320.000 ανθρώπων, αποδεικνύει στα μάτια ευρύτατων μαζών το στυγνά εκμεταλλευτικό και ανελέητο χαράκτηρα της ιμπεριαλιστικής ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Την ώρα της κρίσης, η EE πέταξε τη μάσκα και έδειξε το απαίσιο πρόσωπα της. Ώρα, λοιπόν, να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά το κίνημα την απέχθεια που αισθάνεται ο λαός γι’ αυτά που βλέπει.

Εφημερίδα “ΠΡΙΝ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *