Οι πλουτοκράτες θησαυρίζουν, ενώ τα λαϊκά στρώματα εξαθλιώνονται

Η «εφοπλιστική οικογένεια» είναι ότι πιο αισχρό, βρόμικο και εγκληματικό έχει να επιδείξει η ελληνική πλουτοκρατία. Χωμένοι μέχρι τον λαιμό στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών, στην διακίνηση όπλων, στο δουλεμπόριο, αυτουργοί σε προμελετημένα εγκλήματά τους, με θύματα ταξικά μας αδέλφια που δουλεύουν στα σαπιοκάραβα τους.

Αυτός είναι ο λόγος, μαζί με τις πολιτικές που απολαμβάνουν από τις αστικές κυβερνήσεις των αστρονομικών κερδών τους.

Διαβάζοντας τις οικονομικές στήλες Κυριακάτικης φυλλάδας σε τι ύψος ανέρχονται τα κέρδη τους σε πιάνει ίλιγγος.
Μακριά πρώτοι απ’ όλους τους συναδέλφους τους παγκοσμίως μόνο για το 2009, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έκαναν επενδύσεις 6 δις δολάρια τόσο για αγορά μεταχειρισμένων πλοίων όσο και για παραγγελίες ναυπήγησης!

Και η κερδοφορία που απολαμβάνουν αναμένετε τα επόμενα χρόνια να αυξηθεί σημαντικά. Είναι δε ουσιαστικό να αναφέρουμε ότι η φοροασυλία που απολαμβάνουν από τις αστικές κυβερνήσεις οι εφοπλιστές, όπως και οι διάφορες κρατικές επιδοτήσεις που τσεπώνουν, έχει σαν αποτέλεσμα τα πλοία υπό ελληνική σημαία να αυξάνονται συνεχώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι πλουτοκράτες θησαυρίζουν, ενώ τα λαϊκά στρώματα εξαθλιώνονται συνέπεια μια κυβερνητικής πολιτικής που τα δίνει όλα στο μεγάλο κεφάλαιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *