Ανεπαρκής ή στημένος


Ο Πέτρος Καρσιώτης είχε καλεσμένο τηλεφωνικά στην εκπομπή του στον Alpha το πρόσωπο των ημερών. Τον πρώην υπουργό Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη. Και εκεί που κάποιος θα περίμενε να του θέσει ουσιαστικές ερωτήσεις για τις μίζες που σουλατσάριζαν στο υπουργείο Αιγαίου, αυτός αρκέστηκε να ακούσει ένα μονόλογο του πρώην υπουργού και ανούσιες απαντήσεις σε «ακίνδυνα» ερωτήματα.

Και να πει κανείς ότι χρειαζόταν ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη που δεν την είχε ο δημοσιογράφος; Μα εδώ τα πράγματα είναι εντελώς απλά.

O εισαγγελέας εφετών έδωσε εντολή για την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού Π. Ζαχαρίου, για το αδίκημα της κακουργηματικής εκβίασης και ζητάει απ τον ανακριτή να ψάξει αν ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού ενεργούσε σε συνεννόηση ή κατόπιν εντολών του κ. Παυλίδη. Αν δηλαδή τα λεφτά τα τσέπωνε μόνο ο Ζαχαρίου ή τα μοιραζόταν με τον Παυλίδη.
Και ο Καρσιώτης όλο συγκατάβαση αρκέστηκε στην δήλωση του Παυλίδη ότι ο εφοπλιστής Μανούσης «τον πίεζε» και αυτός αντέδρασε.

Τι διάολο πίεση είναι αυτή που το υπουργείο έδινε κάθε χρόνο επιδοτήσεις στον Μανούση 8,3 εκατομμύρια ευρώ και τι διάολο αντίδραση έκανε ο Παυλίδης αφού αυτή η φάμπρικα συνεχίζετε μέχρι σήμερα ο Καρσιώτης δεν θεώρησε σκόπιμο να ρωτήσει.
Φυσικά τις επιδοτήσεις αυτές ο κ. Μανούσης αγόραζε πλοία τα οποία δρομολογούσε στις άγονες γραμμές για να λάβει νέες επιδοτήσεις κ.ο.κ.

Και το ερώτημα απλό: Ανεπαρκής ή στημένος ο δημοσιογράφος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *