H πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο.

«Αγγαρεία κάνω, ποινήν εκτίω» ήταν η δήλωση του τότε υπουργού Δημόσιας Αταξίας Βύρωνα Πολύδωρα στη Βουλή, την εποχή που η κυβέρνηση Καρ – ΑΜΑΝ – Αλί  βρίσκονταν αντιμέτωπη με την οργή του κόσμου, για τα μεγάλα σκάνδαλα που είχαν βγει στο φως εκείνη την εποχή.

Σήμερα, ο Αντωνάκης  δήλωσε στους Ν.Υ. TIMES. «Ξέρετε κανέναν που θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένος, με το να είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα;  Και πρόσθεσε: Κάνω την πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο. Είναι σκέτο βάσανο».

Τι λες ρε Αντώνη, σοβαρά; Δεν ξέρεις πόσο σε λυπάμαι, σπαράζει η καρδιά μας. Να σου βγάλουμε ένα επίδομα βαρέων κι ανθυγιεινών; «Το να εξαπατάς, ληστεύεις και βασανίζεις 11.000.000 είναι όντως κουραστικό». Πάντως, αν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς, ότι είναι δύσκολα για σένα βρε παιδί μου, να τα παρατήσεις και να σηκωθείς να φύγεις. Να πας να παίξεις με το συμμαθητή σου το Γιωργάκη. Να σταματήσεις να βασανίζεσαι κι εσύ, να σταματήσεις να βασανίζεις κι εμάς.

Το μεγαλύτερο βασανιστήριο ξέρεις ποιο είναι; Οι σαχλαμάρες, που λες στα ΜΜΕ, και που επαναλαμβάνουν τα φερέφωνα. Ξεπερνά το δούλεμα που μας κάνεις σε θρασύτητα ακόμα και τη ληστεία στους μισθούς και τις συντάξεις.

Γι αυτό σου λέω: Σήκω φύγε, να γλυτώσουμε. Αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να πας πουθενά από μόνος σου. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει την ύπαρξη τσαγανού, τσίπας, συνείδησης. Κι αν είχες αυτά δεν θα ψήφιζες αυτά τα μέτρα.

Επομένως πρέπει να σε απαλλάξουμε εμείς από αυτό το «βαρύ φορτίο» που κουβαλάς. Μην ανησυχείς, θα το κάνουμε σύντομα.    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *