Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν τα δημοσιοκαφρικά τζιμάνια των «Νέων».

Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν τα δημοσιοκαφρικά τζιμάνια των «Νέων». Με αφορμή μια ατάκα του ποινικού κρατούμενου Β. Στεφανάκου που χρησιμοποίησαν στην τελευταία προκήρυξη τους οι «Πυρήνες της Φωτιάς», «”…Όλα αυτά που τρομάζουν είναι απότοκα του συστήματος και αυτός που προκαλεί τον τρόμο, είναι ο ψηφοφόρος μέσα μας, που συντηρεί το σύστημα…” (απόσπασμα συνέντευξης του φυλακισμένου Β. Στεφανάκου)», βρήκαν την ευκαιρία να πιπιλήσουν πάλι την καραμέλα που τους προμήθευσε ο Χρυσοχοϊδης περί «στενής σχέσης ποινικών με τους τρομοκράτες».

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Β. Στεφανάκος είναι ένας ποινικός κρατούμενος που έχει άποψη για όλους και για όλα και την εκφράζει.
Πέρα απ’ τις συνεντεύξεις του, απ’ ότι έχει πει ο ίδιος σε Κυριακάτικη εφημερίδα, γράφει κείμενα μέσα απ’ την φυλακή τα οποία υπαγορεύει σε φίλο του, ο οποίος τα αναρτά στο μπλογκ που του δημιούργησε για λογαριασμό του.

Και στις απόψεις του μπορεί να συναντήσεις μεγάλες δόσεις αλήθειας.
«Κατά την άποψη μου, στις φυλακές είναι το διευθυντήριο του ανοργάνωτου εγκλήματος. Γιατί του οργανωμένου βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173». (σ.σ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173 στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών), είχε πει σε συνέντευξη του, σε επαρχιακή εφημερίδα, eνώ στο μπλογκ του θα συναντήσεις θέσεις για την «σύνοδο της Κοπεγχάγης», μέχρι την εφαρμοζόμενη κυβερνητική οικονομική πολιτική:

«Γενικότερα ο υπαρκτός καπιταλισμός παράκμασε και καταρρέει. Οι απλοί κανόνες της ελεύθερης οικονομίας δεν είναι πλέον εφαρμόσιμοι. Η υπερβολική συσσώρευση πλούτου σε όλο και πιο «ολίγους», με την παγκοσμιοποίηση να επιδρά στο εμπόριο, στην ενημέρωση, στην διαφήμιση, αλλάζουν άρδην οι κανόνες της αγοράς. Και μη φροντίζοντας τα αντισταθμίσματα να είναι ανάλογα και με υπέρμετρη αλαζονεία, οι καινούργιοι αποφασίζοντες στερούμενοι απλής λογικής, τα δε Golden Boys στερούμενα κοινωνικών προσλαμβανουσών και παίζοντας με αριθμούς συναρτώμενους με ρηχά ψυχολογικά προφίλ των μαζών, επιδιώκουν πρόσκαιρα κέρδη.
Όλα αυτά απόντων των ιδεολογιών και με τους κυβερνήτες να είναι εμμέσως όμηροι ή υπάλληλοι των πολύ «ολίγων», είναι αναμενόμενο να βαθαίνει η κρίση».

Κι αφού, λοιπόν έτυχε ένας ποινικός κρατούμενος να έχει πολιτική άποψη και μάλιστα να την επικαλείται σε προκήρυξη της κάποια οργάνωση μειοψηφικής βίας, πάει έληξε!
«Υπάρχει στενή σχέση ποινικών και τρομοκρατών» για τους μπάτσους και τα δημοσιοκαφριά τους παπαγαλάκια!!!

Αδικο έχει ο Στεφανάκος όταν γράφει ότι οι δημοσιογράφοι παίρνουν από το αστικό πολιτικό σκηνικό «κατευθυντήριες γραμμές» πώς θα παρουσιάσουν τις ειδήσεις;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *