Δραματικές καταστάσεις


Μ’ αυτή την εικόνα (σημ “σκεπάσαμε” εμείς λίγο το πρόσωπο) και τον τίτλο που την συνοδεύει ακροδεξιά μπλογκ παρουσιάζουν την συνέντευξη που φέρετε να έδωσε ο Νίκος Κουντουρδάς στο ρ/σ της Ξάνθης Life 92,1 fm.

Αποσπάσματα απ’ τα λεγόμενα Κουντουρδά για να καταλάβετε για τι μιλάμε:

«Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους, δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα “αντί” σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας.

Εγώ αποχώρησα από τη ζωή, το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω….
Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές…
Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. …
Θα λιμάρω σιγά-σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων».

Από τότε που πήγε και παραδόθηκε στους μπάτσους και τα όσα τους είπε αναλαμβάνοντας την «πολιτική ευθύνη» για την εκτέλεση του ειδικού φρουρού Αμανατίδη φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά.
Αλλωστε είχαν προηγηθεί επανειλημμένα κείμενα του Ν.Κ στο διαδίκτυο και τα συμπεράσματα έβγαιναν μόνα τους για την ψυχική ισορροπία του ανθρώπου.

«Η ομολογία του είναι πιθανότατα αποκύημα της φαντασίας του, με δεδομένο ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα», έγραψαν τα «ΝΕΑ», ενώ ο συνήγορος του Σπύρος Φυτράκης συμπλήρωσε ότι «Ο Ν.Κ για περίπου 30 ημέρες ήταν σε βαριά απεργία πείνας, η οποία φυσικό είναι να έχει επηρεάσει και τον ψυχικό του κόσμο… Οι ασθενείς που βρίσκονται σ’ αυτό το στάδιο παθαίνουν διαταραχές. Απ’ ότι είδα και στην βιβλιογραφία αλλά και από παλιές υποθέσεις που είχα χειριστεί, παθαίνεις μόνιμες επιπλοκές που πρέπει να θεραπευτούν».

Είναι φανερό ότι ο Ν.Κ αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και δημιουργεί φαντασιώσεις στο μυαλό του και σ’ αυτό είναι ένοχοι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί που τον ανάγκασαν να κάνει σκληρή απεργία πείνας –και δίψας κάποιες μέρες – διεκδικώντας την αποφυλάκιση του.
Είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε οι μπάτσοι αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Νίκαιας όπου οι γιατροί του έδιναν τρεις μέρες ζωή, για να αναγκαστούν οι δικαστές να διατάξουν την παύση της κράτησης του.

Ακόμα και να ισχύουν όλα όσα παρουσιάζονται ότι είπε στον ρ/σ της Ξάνθης –η σπέκουλα που έγινε από τα ακροδεξιά μπλογκ ήταν αναμενόμενη- στον Ν.Κ δεν πρέπει να κάνουμε κριτική αλλά να του συμπαρασταθούμε, να σταθούμε δίπλα του, για να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει το λούκι που βιώνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *