Και μ αυτό τον τρόπο λειτουργεί ο καπιταλισμός.

«Μουδιασμένη η ανθρωπότητα παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό να πληθαίνουν οι φωνές που καταγγέλλουν ότι πίσω από την πανδημία της γρίπης κρύβεται ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο με πιθανόν ανθρώπινο κόστος. Η “η νέα γρίπη” ήταν μια “ψεύτικη πανδημία” που προκλήθηκε από τις φαρμακοβιομηχανίες που επιθυμούσαν να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη από έναν παγκόσμιο φόβο” ισχυρίζεται ο Wolfang Wodang επιδημιολόγος. Σχολιάζοντας το θέμα ο αναπ. καθηγητής παιδιατρικής Παναγιώτης Σπυρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: “φοβούμαι ότι άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και θα αποκαλυφθούν πολλά που θα μας εκπλήξουν. Κάποιοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν γιατί όλη αυτή η ιστορία ταλάνισε την ανθρωπότητα χωρίς να υπάρχει λόγος. Είναι υπεύθυνοι η ΠΟΥ και το CDC αλλά και όσοι τους ακολούθησαν αβασάνιστα”».

Το παραπάνω κείμενο είναι από ρεπορτάζ της «Απογευματινής». Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς είναι ότι τίποτα δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί ούτε και κανένας θα λογοδοτήσει όπως φαντάζετε ο παιδίατρος στις δηλώσεις που κάνει παραπάνω.
«Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζετε».
Οι χοντρές μίζες έπεσαν, κάποιοι τις τσέπωσαν, αναμένοντας την επόμενη κατασκευασμένη επιδημία για να αυξήσουν τα ποσά που έχουν στα θησαυροφυλάκια τους.

Και μ αυτό τον τρόπο λειτουργεί ο καπιταλισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *