Σε κάθε Μνημόνιο ¨κάνουν¨ Πραξικόπημα, σε κάθε μεγάλη απεργία ετοιμάζουν Στρατό να κατέβει στο δρόμο!

 Για μια ακόμη φορά ο παλιός και καλός δικαιώνεται αφού η σύγχρονη αστική πολιτική επαναλαμβάνεται ως φάρσα ή τραγωδία. Φάρσα για τους κυρίαρχους, τραγωδία για τον εργαζόμενο λαό μας.

Γιατί οι αποκαλύψεις του ΒΗΜΑΤΟΣ και του Ψυχάρη είναι η επαναλαμβανόμενη φάρσα που έστησαν ο Γ.Παπανδρέου και ο Π.Μπεγλίτης  όταν μέσω διαρροών σε σημαντικά ειδησεογραφικά πρακτορεία και έγκυρες εφημερίδες του εξωτερικού όπως η γαλλική Liberation προέβαλαν το σενάριο περί απειλής στρατιωτικού πραξικοπήματος και εκτροπήςκαι το συνέδεσαν με το δημοψήφισμα του κ. Παπανδρέου που δεν έγινε! Θυμίζουμε ότι και τότε υπήρχε μια παράλληλη εξέλιξη στις Ένοπλες Δυνάμεις που σχετίζονταν με μια νέα αντιδραστική μετάλλαξη αυτών, η οποία προέβλεπε κλείσιμο μονάδων, περιορισμό των Ε.Δ., συνολικό επανασχεδιασμό και αναδιάρθρωση που συνάντησε τη σφοδρή αντίδραση των στρατιωτικών, οδήγησε στην Αποστρατεία δεκάδων ικανών ανώτατων αξιωματικών και έφερε ως ΑΓΕΕΘΑ τον Αντιστράτηγο Κωσταράκο, βασικό πυλώνα πλέον άσκησης της πολιτικής των επόμενων ΥΕΘΑ, Δ.Αβραμόπουλου, Φραγκούλη Φράγκου και Π.Παναγιωτόπουλου.

Γιατί οι αποκαλύψεις του ΒΗΜΑΤΟΣ και του Ψυχάρη είναι η επαναλαμβανόμενη φάρσα που επί υπουργίας Δ.Αβραμόπουλου, σε συνεργασία με τον ίδιο και την ΕΥΠ, ανακάλυψε τα χουντικά σταγονίδια στη Σχολή Ευελπίδων, τα φασισταριά που μετέτρεψαν σε γιορτή της Χούντας την επέτειο του Πολυτεχνείου. Μετά τον αρχικό ντόρο, όλα συνεχίστηκαν κανονικά στη Σχολή Ευελπίδων και τα φασιστοπαίδια ουσιαστικά δικαιώθηκαν από την Στρατιωτική Δικαιοσύνη!

Σήμερα λοιπόν ΒΗΜΑ και Ψυχάρης ξαναχτυπούν. Ας δώσουμε το λόγο στο ρεπορτάζ του TVXS.GR. Με τίτλο «Το πραξικόπημα που δεν έγινε»  δημοσίευμα της εφημερίδας Βήμα της Κυριακής αναφέρει πως πέρυσι τον Οκτώβριο η κυβέρνηση Παπανδρέου ουσιαστικά απέτρεψε στρατιωτικό πραξικόπημα, λίγο πριν παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και παραδώσει τη θέση του στον Λουκά Παπαδήμο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας προσπαθεί να συνδέσει σε ένα σενάριο πραξικοπήματος μια σειρά από γεγονότα εκείνης της εποχής, χωρίς να αναφέρει σε κανένα σημείο την παραμικρή πληροφορία που να στοιχειοθετεί σχέδιο κινήσεων εκ μέρους του στρατού. «Στοιχεία περί επικείμενου πραξικοπήματος δεν είχαν περιέλθει σε γνώση του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου», υπογραμμίζεται σεανακοίνωση από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου σημειώνοντας πως ανάλογες πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας το Νοέμβριο του 2011 σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ και είχαν διαψευστεί.

«Οι περσινές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, έγιναν με βάση τα προβλεπόμενα και τη νομιμότητα και διασφάλιζαν το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο πάντα της αποστολής τους, όπως καθορίζεται από το Σύνταγμα και τους νόμους, με σεβασμό στις αρχές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας»επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τα στοιχεία που αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Βήμα της Κυριακής είναι: 

  • Η περσινή στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη που ματαιώθηκε έπειτα από εισβολή δεκάδων πολιτών στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
  • Οι έντονες αποδοκιμασίες κατά του προέδρου της Δημοκρατίας και η απόπειρα τμήματος των Ευέλπιδων να παρελάσουν παρά τις αντίθετες εντολές των ανωτέρων τους.
  •  Είχαν προηγηθεί δύο μέρες νωρίτερα, πάλι στη συμπρωτεύουσα αποδοκιμασίες και προπηλακισμοί υπουργών της τότε κυβέρνησης
  • Λίγες ημέρες αργότερα, την 1η Νοεμβρίου, το ΚΥΣΕΑ προχωρά σε μαζικές αποστρατείες αξιωματικών και των τριών Όπλων.
  • Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν εξήγησε ποτέ πειστικά εκείνες τις μαζικές αποστρατείες αλλά πολλές ήταν οι συζητήσεις της περιόδου ότι με αυτές απετράπησαν κινήσεις πολιτικής αποσταθεροποίησης
  • Σχεδόν ένα χρόνο μετά θρυλείται ότι πολιτικό πρόσωπο προερχόμενο από τον εθνικιστικό χώρο βολιδοσκοπήθηκε από ομάδα αξιωματικών αν θα ήθελε να συμμετάσχει σε στρατιωτική κυβέρνηση που θα αναλάμβανε να αποκαταστήσει την τάξη και την κοινωνική ειρήνη στη χώρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Βήματος μετά τις αποδοκιμασίες της 28ης Οκτωβρίου και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, όπου η πορεία ματαιώθηκε, ο Γιώργος Παπανδρέου «σκέφτηκε σοβαρά ότι ενδεχομένως βρισκόταν σε εξέλιξη μια διαδικασία διαμόρφωσης συνθηκών κοινωνικής αναταραχής και πολιτικής αποσταθεροποίησης με στόχο να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για ανατροπή της κυβέρνησης και επέμβαση του στρατού».

Επιπλέον υποστηρίζεται ότι «οι μυστικές υπηρεσίες παρείχαν διαρκώς ενημέρωση στον Παπανδρέου για ύποπτες κινήσει ακροδεξιών στοιχείων». Ωστόσο ο πρώην διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προχώρησε άμεσα σε διάψευση τονίζοντας πως «ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε πρωθυπουργό για ενδεχόμενο πραξικόπημα». Επίσης ο Κωνσταντίνος Μπίκας σημειώνει ότι «η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε έγινε αποδέκτης από άλλη Αρχή σχετικών Πληροφοριών, ώστε να προβεί στις από το νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Το δημοσίευμα του Βήματος σε άλλο σημείο αναφέρει πως «πολιτικός της εθνικόπατριωτικής πτέρυγας της Δεξιάς ομολογεί σήμερα στις ιδιωτικές συζητήσεις του ότι λίγες ημέρες πριν από τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου είχε δεχθεί βολιδοσκόπηση από απόστρατο αξιωματικό για την πιθανότητα συμμετοχής του σε μεταβατική κυβέρνηση στρατιωτικών».

«Οι στρατιωτικοί θα αναλάμβαναν τη διακυβέρνηση για να αποκαταστήσουν την τάξη σε μια Ελλάδα στην οποία η Αθήνα και άλλα αστικά κέντρα θα θύμιζαν Δεκέμβρη 2008. Η αναπόφευκτη παρενέργεια θα μπορούσε να ήταν η κατάλυση της Δημοκρατίας, η αναστολή της συμμετοχής στην ΕΕ και η αποχώρηση από την ευρωζώνη», γράφει σε άλλο σημείο.

Για τις αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με τις μαζικές αποστρατείες το Βήμα επικαλείται «πηγές προσκείμενες στην τότε πολιτική ηγεσία» οι οποίες φέρονται να υποστηρίζουν πως «σχεδόν ολόκληρη η τότε ηγεσία και στα τρία σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων χαρακτηριζόταν από μεγαλύτερη ή μικρότερη πίστη σε εθνικιστικά και πατριωτικά ιδεώδη. ‘Έπρεπε να φτάσουμε  βαθιά στην ιεραρχία για να βρούμε στρατιωτικούς που να πιστεύουν στη Δημοκρατία χωρίς αστερίσκους’, τονίζουν».

Επίσης στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις συζητήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με την Μέρκελ και τον Σαρκοζί στις Κάννες, όπου ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να λέει πως «αποφάσισε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για να αποφύγει την εκδήλωση πραξικοπήματος». Η υποτιθέμενη δήλωση Παπανδρέου αναφέρεται σύμφωνα με το Βήμα και σε ένα άρθρο του ανταποκριτή της Liberation Ζαν Κατρεμέρ. Ωστόσο ο Γάλλος δημοσιογράφος δεν θέλησε να μιλήσει στο Βήμα για το θέμα. Στο δημοσίευμα του Βήματος σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «έχει παραδεχτεί σε συνομιλητές του πως μίλησε στον Σαρκοζί και την Μέρκελ περί κινδύνου κοινωνικής αποσταθεροποίησης».

Στη συνέχεια γίνεται μια αναφορά στο ιστορικό του τότε αρχηγού του ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου και την άσκηση καταστολήςπλήθους που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2011 στο στρατόπεδο «Κορομηλά» στην Αργυρούπολη του Δήμου Κιλκίς  με την ονομασία «Καλλίμαχος» και από την οποία είχαν διαρρεύσει βίντεο.

Το αβάσιμο όμως των αποκαλύψεων του ΒΗΜΑΤΟΣ και την κυβερνητική προπαγάνδα της συγκυβέρνησης Σαμαρά αποδεικνύει η επιστολή του υποστράτηγου εα Νίκου Τόσκα, ο οποίος υπήρξε Διευθυντής του γραφείου του Πάνου Μπεγλίτη στο ΥΕΘΑ, στην οποία επισημαίνει: .από το 1974 ουδέποτε υπήρξε κίνδυνος πραξικοπήματος” .δεν πιστεύω σε τέτοια σενάρια ούτε για την περίοδο της αλλαγής της στρατιωτικής ηγεσίας τον Νοέμβριο του 2011 .Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά από το Μνημόνιο και από την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας στην Τρόικα, από την εξαθλίωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού.

Η γελοιότητα των σεναρίων επίσης αποδεικνύονται από την υπουργοποίηση των καταγγελλόμενων ως συνωμοτών. Ο Γ.Παπανδρέου και ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησής του Πάνος Μπεγλίτης αποστράτευσαν όλους τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων επειδή φοβήθηκαν ότι θα μας δέσουν, αλλά λίγους μήνες μετά οι επίδοξοι πραξικοπηματίες έγιναν υπηρεσιακός ΥΕΘΑ ο Φράγκος και ΥΦΕΘΑ ο Δημήτρης Ελευσινιώτης, με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων, μεταξύ των όποιων και της καθεστωτικής Αριστεράς.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;

Θα είμαστε σαφείς. Καταρχήν, η κυβερνητική προπαγάνδα σε συνδυασμό με τα βασικά καθεστωτικά συγκροτήματα των ΜΜΕ επιχειρούν τον αποπροσανατολισμό του εργαζόμενου λαού μας από τα μέτρα της εργασιακής και κοινωνικής κόλασης που συμφώνησε με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, που εκφράζουν τις βασικές απαιτήσεις ελληνικού και διεθνούς κεφαλαίου. Δεύτερον, επιχειρεί να συγκαλύψει τον πόλεμο εφ΄ όλης της που διεξάγεται μεταξύ τμημάτων του ελληνικού αστικού κόσμου, με την συμμετοχή των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, ΗΠΑ-Ρωσίας-Ευρωπαικών κρατών που στο επίκεντρό του έχει τεράστια οικονομικά επίδικα, γεωστρατηγικά συμφέροντα, ωθώντας επομένως και σε ανασύνθεση ολόκληρου του αστικού πολιτικού σκηνικού με αιχμή του δόρατος τα σκάνδαλα. Οι αποκαλύψεις Χατζηνικολάου για το ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος των Β.Μεϊμαράκη-Λιάπη-Βουλγαράκη πλήττουν ευθέως τις κυβερνήσεις των Σαμαρά-Καραμανλή και τους ίδιους προσωπικά.  Θυμίζουμε τις λίστες της ντροπής. Αναλυτικά τα ονόματα των 36 πολιτικών προσώπων είναι τα εξής:

Νικόλαος Ανδριανόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου Οικονομικών.  

Ιωάννης Ανθόπουλος, πρώην υφυπουργός Παιδείας με το ΠΑΣΟΚ.  Δημήτρης Αποστολάκης, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη.

Φώτης Αρβανίτης, πρώην βουλευτής Φωκίδας με το ΠΑΣΟΚ.

Χρήστος Βερελής, πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ελέγχεται κατόπιν καταγγελιών.

Ελισάβετ Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής με τη ΝΔ.

Γιώργος Βουλγαράκης, πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Πολιτισμού και Εμπορικής Ναυτιλίας.

Αλέξανδρος Βούλγαρης, πρώην βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ.

Χρήστος Ζαχόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού επί Νέας Δημοκρατίας.

Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής Ν.Δ. Ελέγχεται για την περίοδο που ήταν δήμαρχος Αθηνών.

Πάνος Καμμένος πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην αρχηγός του Συνασπισμού.

Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού.

Κωνσταντίνος Λιάσκας, πρώην υπουργός

Αναστάσιος Μαντέλης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών με το ΠΑΣΟΚ.

Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος και πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρόεδρος της Βουλής.

Αντώνης Μπέζας, βουλευτής Θεσπρωτίας.

Αθανάσιος Νάκος, αντιπρόεδρος της Βουλής.

Γιώργος Ορφανός, πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ.

Φεβρωνία Πατριανάκου, βουλευτής Λακωνίας με τη Ν.Δ.

Γιάννος Παπαντωνίου, πρώην υπουργός Οικονομικών και Άμυνας με το ΠΑΣΟΚ.

Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου.

Ιωάννης Σμπώκος, πρώην γενικός γραμματέας ΥΕΘΑ. Ξεκίνησε

Άρης Σπηλιωτόπουλος, βουλευτής Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, πρώην βουλευτής της Ν.Δ.

Νίκος Ταγάρας, πρώην νομάρχης Κορινθίας και βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Λεωνίδας Τζάνης, πρώην υφυπουργός εσωτερικών με το ΠΑΣΟΚ.

Ελπίδα Τσουρή, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην υπουργός Άμυνας.

Παναγιώτης Φασούλας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Πειραιά.

Φίλιππος Φουντής, υποψήφιος βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους.

Απόστολος Φωτιάδης, πρώην υφυπουργός Οικονομικών με το ΠΑΣΟΚ.

Μιχάλης Χαλκίδης, πρώην βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην δήμαρχος Μελίκης. Ελέγχεται μετά από καταγγελία για παράνομο πλουτισμό.

Μαρίνα Χρυσοβελώνη, βουλευτής Μαγνησίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ίδρυμα «Καραμανλής Γ. Κωνσταντίνος», κοινωφελές ίδρυμα το οποίο ελέγχεται για κακοδιαχείριση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με tovima.gr στη λίστα με τα 32 πολιτικά πρόσωπα που είναι υπό έλεγχο συμπεριλαμβάνονται και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ζανιάς – στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση Παπανδρέου, ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης καθώς και ο τέως γραμματέας εξοπλισμών Σπύρος Τραυλός.

Τρίτον, οι απειλές ουσιαστικά του δικηγόρου και του οικογενειακού περιβάλλοντος του Α.Τσοχατζόπουλου ότι στον πολιτικό θάνατο που τον οδήγησε η συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να τον παρουσιάσει εξιλαστήριο θύμα της αδίστακτης πολιτικής που ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια, θα τον ακολουθήσουν όλοι όσοι στα ΚΥΣΕΑ, κυβερνητικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι ενέκριναν τις σκανδαλώδεις συμφωνίες αγορών όπλων, άρα είχαν ιδιοτελή συμφέροντα!

Τέταρτον, την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη συγκέντρωση στρατιωτικών που αντιδρούν στα μέτρα, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Ήδη διεξάγεται ένας τεράστιος πόλεμος από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για να τους τρομοκρατήσει και να τους αποτρέψει να διαδηλώσουν, με αιχμή του δόρατος τις απειλές του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου για στρατοδικεία, τη δυσφήμηση του στρατιωτικού συνδικαλισμού που διεξάγουν τα μιλιταριστικά μέσα και την ανοικτή εχθρότητα που εκφράζει η Χρυσή Αυγή! Οι αποκαλύψεις για τα μούφα πραξικοπήματα στόχο έχουν να αμαυρώσουν τους στρατιωτικούς, να τους κηλιδώσουν και να τους παρουσιάσουν εχθρούς της κοινωνίας, διαμορφώνοντας όρους κοινωνικού αυτοματισμού! Πλέον δεν επιτρέπεται καμιά παρέκκλιση. Η ανάγκη του αστικού συστήματος εξουσίας να επιβάλλει τα αντεργατικά-αντικοινωνικά μέτρα το ωθεί να στραφεί απέναντι σε αυτούς που επαγγελματικά έχουν αναλάβει την περιφρούρηση των αστικών συμφερόντων, αν διαφοροποιηθούν.

Τέλος, τα σενάρια Πραξικοπήματος των Στρατιωτικών επιχειρούν να αποκρύψουν την πραγματική Δικτατορία που ζούμε. Είναι η Δικτατορία της κυβέρνησης Σαμαρά, των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ-Ελλήνών και ξένων επιχειρηματιών, της πλύσης εγκεφάλου και της χειραγώγησης των ΜΜΕ. Είναι ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός που θεωρεί Ιδιώνυμο αδίκημα την Αντίσταση και τη μαχητική αμφισβήτηση της ταξικής πολιτικής, που καταργεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο, παρακολουθεί με τους χαφιέδες της ΕΥΠ και τους Ασφαλίτες χιλιάδες αγωνιστές, οργανώνει πογκρόμ κατά των μεταναστών με τα φασιστικά τάγματα της Χρυσής Αυγής, τους δολοφονεί και τους κλείνει σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.

Το λέμε ξεκάθαρα: Τον Στρατό στο Δρόμο θα κατεβάσει η κυβέρνηση ενάντια στον αγωνιζόμενο εργαζόμενο λαό. Το επιχείρησε η κυβέρνηση Κ.Καραμανλή το 2008 ενάντια στην εξέγερση του Δεκέμβρη, το επιχείρησε ο Π.Μπεγλίτης οργανώνοντας απεργοσπαστικό μηχανισμό ενάντια στην Απεργία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ.

Δε το μπόρεσαν. Δε θα το μπορέσουν. Αρνήθηκαν οι φαντάροι και οι στρατιωτικοί να στρέψουν τα όπλα τους κατά του αγωνιζόμενου λαού. Στάθηκε απέναντί τους το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *