«Πρώτα η ψυχή βγαίνει και μετά το χούι»


«Πρώτιστα όλων, όταν εντός των τειχών υπάρχουν Έλληνες που καυχώνται ότι είναι ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες, και η Ελληνική Δημοκρατία ΔΕΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αποστέλλοντάς τους στο πύρ το εξώτερον ως προδότες της Πατρίδος μας, τότε το τέλος της Ελλάδος είναι εγγύς!».

Δεσπότης Αμβρόσιος.

«Πρώτα η ψυχή βγαίνει και μετά το χούι», λέει μια λαϊκή παροιμία. Και ο ρασοφόρος αυτός το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία.

Αναπολεί με νοσταλγία τις εποχές που ήταν χωροφύλακάς, και γνωστό φερέφωνο των γερμανοτσολιάδων στην κατοχή. Βλέπει ότι δεν αναβιώνουν οι εποχές που ήταν χαϊδεμένο παιδί της χούντας του Παπαδόπουλου και τον πιάνει μελαγχολία.
Δεν αρκείται στον ρόλο του σαν Χριστέμπορας, -πρέπει να ομολογήσουμε ότι εκεί τα καταφέρνει περίφημα- και δεν χάνει ευκαιρία να μας δώσει τις «θεόπνευστες πνευματικές του» συμβουλές.

Υ.Γ: Θυμάστε ένα παλιό σύνθημα των αναρχικών που έλεγε «Όταν ο τελευταίος καπιταλιστής κρεμαστεί από τα έντερα του τελευταίου παπά τότε ο λαός θα ευτυχήσει»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *