Εργαλεία


Καλά είναι σοβαροί οι άνθρωποι; Βρέθηκε ένας παπάς που είχε μια γυναίκα «σκλάβα του σεξ» όπως λέει η φυλλάδα και το έκαναν θέμα.

Εδώ οι θρησκείες έχουν κάνει σκλάβους εκατομμύρια ανθρώπους στις μαλακισμένες μεταφυσικές δοξασίες που επιβάλουν και δεν μιλάει κανένας.

Και στην τελική ο παπάς το «εργαλείο» του το δούλευε για προσωπική του ευχαρίστηση. Και δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι ήταν αγιασμένο, όπως τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι γαλονάδες ρασοφόροι για να παραμυθιάζουν το «ποίμνιο».

Ας δούμε μερικά απ’ αυτά:
Αν συγκεντρώσει κανείς το “τίμιο ξύλο” που κυκλοφορεί φτάνει για να επιπλώσεις κάποιες πόλεις. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ο ομφαλός που είχε ο “θεάνθρωπος” ήταν ένας φυσικά. Ομως στις γαλλικές πόλεις Κλερμόν και Σαλόν, υπάρχουν δυο αποξηραμένοι ομφαλοί. Στην Ιταλία υπάρχει και άλλος ένας για να τον προσκυνούν και να δίνουν τα όβολα του οι πιστοί. Στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Ρώμη υπάρχουν τα “άγια σπάργανα του Χριστού”. Και οι Γερμανοί όμως έχουν κι αυτοί “άγια σπάργανα” στο μπακάλικο της πόλης Ααχεν.

Ο Χριστός αφού ήταν Εβραίος είχε κάνει περιτομή. (Οι πιστοί μάλιστα γιορτάζουν αυτό το γεγονός την πρωτοχρονιά). Ξέρετε πόσα “ιερά πετσάκια” απ’ το πουλί του Χριστού κυκλοφοράν και λατρεύονται -με προσευχές και “τάματα”- από τους χριστιανούς; Μόλις δεκαεπτά. Πολύ λίγα είναι αν σκεφτεί κανένας ότι στις εκκλησιές τους έχουν για “αξιοποίηση” τριανταδυό καρφιά από αυτά που σταύρωσαν το Χριστό.

Τι να πρωτοπείς για τα “άγια” σύμβολα που χρησιμοποιούν για την εξαπάτηση του κόσμου; Οτι το παπαδαριό επιδεικνύει δεκατέσσερις στάμνες που χρησιμοποίησε ο Χριστός στο “θαύμα” της Κανά; Οτι περιφέρουν δεκάδες ντουζίνες από τους “ιερούς χιτώνες του Χριστού”;
Οτι στην Μόσχα προσκυνάν οι αφελείς “αίμα του Χριστού” που βρίσκετε σε μπουκάλι και γάλα της Παναγιάς σε φιάλη; Οτι στην γαλλική πόλη Βαντόμ έχουν σε μπουκαλάκι “δάκρυα του Χριστού” και στην εκκλησιά του Ευαγγελισμού στην Μόσχα υπάρχουν τρίχες από τα γένια του; Εδώ παλιά ένας Πάπας περιέφερε για λατρεία σε μπουκάλι “την ανάσα του Χριστού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *