Πλήρωνε μαλάκα φορολογούμενε

Απ’ όλη την συνέντευξη που έδωσε προχτές ο Κων. Μητσοτάκης στον Χατζηνικολάου κρατήσαμε και σχολιάσαμε το σημείο εκείνο που ο Εφιάλτης της δημοκρατίας αναφέρθηκε στα «Ιδρύματα» των πρώην πρωθυπουργών ισχυριζόμενος τα λεφτά που παίρνουν αυτά τα ιδρύματα, απ’ τον κρατικό προϋπολογισμό «δεν είναι πολλά».

Σημειώναμε τότε στην ανάρτησή μας ότι όλα αυτά τα ιδρύματα (τα είχαμε κατονομάσει) δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα όχημα ώστε να μπορούν κάποια κομματικά λαμόγια να εξασφαλίζουν το παντεσπάνι τους εις υγείαν του κορόιδου φορολογούμενου λαού.

Τα όσα ακολούθησαν μας επιβεβαίωσαν πλήρως.

Αποκαλύφθηκε ότι το κράτος, ο ΕΟΤ στην προκειμένη περίπτωση, χάρισε το ξενοδοχείο “ΞΕΝΙΑ” στο Καλέντζι Αχαίας στην Μαργαρίτα Παπανδρέου και μέσω αυτής στο ίδρυμα, ενώ κυριακάτικο δημοσίευμα φυλλάδας κάνει λόγο για τον χορό εκατομμυρίων ευρώ, λεφτά που φορολογούμενου λαού, που καταλήγουν να παντελωνιάζονται από τους «αρμόδιους» των «Ιδρυμάτων».

Πλήρωνε μαλάκα φορολογούμενε την «αξιοποίηση του αρχειακού τους υλικού, και την έρευνα», υποτίθεται, που κάνουν κάποια τζιμάνια, αετονύχηδες, σ’ αυτά τα μαγαζιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *