ΜΑΤωσαν τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε διαμαρτυρία μέσα στο Πεντάγωνο (Βίντεο)

Γράφει ο β.ariaditis

Ξύλο τραυματισμοί και δεκάδες  συλλήψεις εργαζόμενων που εισέβαλαν  στο Πεντάγωνο ζητώντας επίμονα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 6 μηνών καθώς και τη διάσωση των θέσεων εργασίας τους.

Απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλου  τους συγκεντρωμένους συνάντησε ο αρχηγός  ΓΕΕΘΑ, Κωσταράκος ο οποίος  ενέπαιξε τους εργαζόμενους έως ότου κάνουν την εμφάνιση τους οι δυνάμεις των ΜΑΤ .

Στην Ελλάδα του μνημονίου, της φτώχιας ,της εξαθλίωσης και της ανεργίας, όταν η πολιτική ηγεσία του τόπου κρύβεται στα ενδότερα για να σχεδιάσει τις νέες επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας, ο κρατικός μηχανισμός δίνει ρεσιτάλ μίσους και ετοιμότητας απέναντι στον εχθρό λαό.

Η κυβέρνηση του μνημονίου, τα κόμματα που την στηρίζουν και οι κατασταλτικοί τους μηχανισμοί, εδώ και αρκετό καιρό πια, είναι υπόλογοι απέναντι στον εργαζόμενο λαό που αργά ή γρήγορα θα αντιδράσει  και θα στείλει το μήνυμα της αποφασιστικής  θέλησής του σε όλους  αυτούς  που καταδυναστεύουν τις ζωές και το μέλλον του.

Ενότητα, αποφασιστικότητα και παρατεταμένοι αγώνες λοιπόν ενάντια στην κυβέρνηση, το  κράτος και τα αφεντικά   για να νικήσουν όλοι  οι εργαζόμενοι και οι καταπιεσμένοι

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6086.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *