Καταγγελία της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής για τραμπούκικο τραυματισμό μέσα στο Δημαρχείο Βύρωνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Για τον τραυματισμό του Σταύρου Τζιορτζιώτη από τραμπούκο της πλειοψηφίας του Δ.Σ. μέσα στο Δημαρχείο Βύρωνα

Τελικά θα βγάλουν τους φασίστες στην ανεργία!

Πρωτοφανή τραμπούκικη επίθεση δέχθηκε ο επικεφαλής της Αριστερής Παρέμβασης πρώην δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Τζιορτζιώτης, που τραυματίστηκε στο κεφάλι μέσα στο Δημαρχείο Βύρωνα, προχθές Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής του Δήμου για θέματα Περιβάλλοντος, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Μενέλαος Ρεϊζίδης πρότεινε να επιβληθούν πρόστιμα σε φορείς, συλλογικότητες και επιτροπές για ανάρτηση αφισών και πανό.

Ο εκπρόσωπος της Αριστερής Παρέμβασης Σταύρος Τζιορτζιώτης εύλογα διαφώνησε, απαίτησε να κρατηθούν πρακτικά και να καταγραφούν οι διαφωνίες. Ο Ρεϊζίδης του  επιτέθηκε φραστικά και όξυνε την αντιπαράθεση, μετά δε τη λήξη της συνεδρίασης τον χτύπησε απρόκλητα στο κεφάλι και εξαφανίστηκε. Ο Σταύρος Τζιορτζιώτης μεταφέρθηκε σε κλινική όπου του έγιναν 4 ράμματα στο μέτωπο. Συμμαζέψτε τους τραμπούκους σας!

Η παράταξη που στηρίζεται από τη ΝΔ που ξεπουλάει το νερό, τα νησιά και το δημόσιο πλούτο, ‘νοιάζεται’ για το περιβάλλον! Την ώρα που η βία της κοινωνικής ακροδεξιάς της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της ΕΕ, του κεφάλαιου και των τραπεζιτών, ξεδιπλώνεται συμπληρωματικά με τη βία των χρυσαυγίτικων μαντρόσκυλων του συστήματος, παράλληλα με την καταστολή των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ- ΔΕΛΤΑ, οι τοπικοί εκπρόσωποι της εγκληματικής πολιτικής αποθρασύνονται. Μπροστά στο ογκούμενο κύμα της αγανάκτησης, της λαϊκής οργής που βράζει και σύντομα θα γίνει ποτάμι ορμητικό που θα σαρώσει Μνημόνια, τρόικες και καπιταλιστές, επιδιώκουν με τη βία, τον αυταρχισμό και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις να ‘σώσουν’ την παρτίδα.

Αλλά και ευρύτερα ο κυβερνητικός αυταρχισμός κλιμακώνεται, όπως έδειξαν οι τρομοκρατικές συλλήψεις και η αστυνομική φρικαλεότητα κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής μοτοπορείας την Κυριακή 30/9 και της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στη 1/10 στην Ευελπίδων. Όπως έδειξε το όργιο βίας και βασανισμών των συλληφθέντων. Όπως έδειξε η προκλητική χθεσινή επέμβαση της αστυνομίας και οι συλλήψεις 100 και πλέον αγωνιζόμενων εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που είναι απλήρωτοι εδώ και εννιά μήνες, ενώ υποχρεούνται να δουλεύουν μία μόνο μέρα την εβδομάδα!

Όλοι στους δρόμους!
-Με μαζικό πολιτικό αγώνα διαρκείας στα χέρια των εργαζόμενων και του μαχόμενου λαού.
-Με καταλήψεις και διαδηλώσεις, με γενική απεργία και γενικό ξεσηκωμό παντού
-Να διώξουμε φασίστες, Κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ. Ανήκουν όλοι στην ίδια συμμορία του κεφάλαιου και σύντομα θα λογαριαστούν με τη λαϊκή οργή!

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική
5/10/2012

0 απαντήσεις στο “Καταγγελία της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής για τραμπούκικο τραυματισμό μέσα στο Δημαρχείο Βύρωνα”

  1. ο ρειζιδης φυλακη. Να μπη σε ψηφοφορια επι τοπου, αν εγκρινονται τετοιες πρακτικες.ΑΝ εγκρινονται, , να υπογραψουν αυτα τα ατομα για να μεινουν και στην ιστορια οταν η ιστορια δεν θα γραφτη, απο οσους την γραφουν για τα σχολεια μεχρι τωρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *