Πάει καλά η Κάτια Μακρή;


Πάει καλά η Κ. Μακρή; Στην τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχε με τον Β. Μπούτα ισχυρίστηκε πράγματα που ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας δεν θα τολμούσε να πει!

Ειδικά στο σημείο που ο Μπούτας ανέφερε τα τεράστια κέρδη που έχουν απ’ τις επιχειρήσεις τους οι ντόπιοι καπιταλιστές (μέσα στο πρώτο 9μηνο του 2009, οι 166 κερδοφόρες εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες ανέφεραν ότι είχαν κέρδη ύψους 11,8 δισ. ευρώ!), η Μακρή τον «τάπωσε» τον αγροτοσυνδικαλιστή με το εξής ανεπανάληπτο!!!: «Και αυτοί πεινάνε κ. Μπούτα»!!!!

Σύμφωνα, δηλαδή με την Μακρή … πεινάνε οι καπιταλιστές παρ’ όλα τα αστρονομικά κέρδη που έχουν!
Πάλι καλά που δεν ζήτησε να κάνουμε έρανο για να ενισχύσουμε τους ..πεινασμένους πλουτοκράτες!!!

0 απαντήσεις στο “Πάει καλά η Κάτια Μακρή;”

  1. Προς το blog σας .

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    http://www.ksipnistere.blogspot.com

    http://www.ksipnistere.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *