Η Αλητεία του Κούγια χτυπάει κόκκινο.

Η Αλητεία του Κούγια χτυπάει κόκκινο. Ασελγεί βάναυσα στην μνήμη του δολοφονημένου, από τους πελάτες του, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Απόσπασμα από το ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας»:

«Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να διερευνήσει το δικαστήριο για το εάν ο 15χρονος είχε εμπλακεί, λίγες ώρες πριν το θάνατό του, μαζί με φίλους του σε σοβαρά επεισόδια που κατά την διάρκεια αγώνα πόλο στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου.
Επίσης ο κ.Κούγιας είπε στο δικαστήριο ότι εάν 14χρονα και 15χρονα παιδιά “που δεν είναι σαν τα δικά μας και τα δικά σας και αποπειράθηκαν να διαπράξουν ανθρωποκτονία, τότε θα πρέπει να δούμε τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά”.

Έντονη ήταν η αντίδραση της μητέρας του 15χρονου Τζίνα Τσαλικιάν, η οποία παρίστατο στη δίκη, όπως επίσης και της μητέρας του βασικού μάρτυρα και φίλου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο οποίος βρισκόταν στο δικαστήριο και στα χέρια του είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο 15χρονος.

Έξαλλη η μητέρα του βασικού μάρτυρα φώναξε “ντροπή” στον Αλέξη Κούγια, ρωτώντας τον: “πού ξέρεις εσύ τι είναι τα δικά μας τα παιδιά;”.

Την ίδια ώρα η πολιτική αγωγή διαμαρτυρήθηκε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της δίκης και αναρωτήθηκε σαρκαστικά για το εάν πρόκειται να δικασθεί το θύμα».

Αρχικά ο αλητάμπουρας αυτός μας είπε ότι η δολοφονία του Αλέξη «ήταν θέλημα θεού», τώρα φτύνει πάνω στον τάφο του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *