Υποτάχτηκε στις απειλές

«Η τρομοκρατία και η άσκηση βίας είναι καθημερινό φαινόμενο στους εργαζόμενους στη φύλαξη και στην καθαριότητα. Μιλάμε για “γκανγκστερισμούς”. Και αν σε Ελληνίδες μπορεί αυτή η συμπεριφορά να είναι στο 1%, στις μετανάστριες είναι στο 100%…. Ηδη από τον Ιούλιο του 2009 έχουν κατατεθεί συγκεκριμένα στοιχεία στον εισαγγελέα για περιστατικά με εργαζόμενους μετανάστες και εργολάβους καθαριότητας στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και «Δαφνί» αλλά και στον ΗΣΑΠ…. Υπάρχει μάλιστα και υπουργός αλλά και βουλευτές που απασχολούν καθαρίστριες ανασφάλιστες».

Αυτά ανάμεσα σε άλλα έλεγε δημόσια η αντιπρόεδρος του σωματείου καθαριστριών Αττικής Βασιλική Τσούνη.
Σήμερα εμφανώς τρομοκρατημένη, πανικόβλητη θα λέγαμε –διακρινόταν ολοφάνερα στην χροιά της φωνής της- προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις της.

Είναι ξεκάθαρο ότι η γυναίκα έχει απειληθεί ότι θα έχει την τύχη της Κωνσταντίνας Κούνεβα αν συνέχιζε την ίδια στάση. Νιώθοντας ανυπεράσπιστη, υποτάχτηκε στις απειλές των δουλεμπόρων που λυμαίνονται το χώρο της καθαριότητας.

(Τι μπορούσε να κάνει άλλωστε; Ένα χρόνο τώρα οι επίδοξοι δολοφόνοι της Κούνεβα κυκλοφορούν ελεύθεροι προετοιμάζοντας πιθανόν την επίθεση στο επόμενο θύμα τους).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *