Οι αετονύχηδες των ΜΚΟ


Πριν καιρό η «Ελευθεροτυπία» με τίτλο σε άρθρο της «Οι άγιες αρπαχτές της Αλληλεγγύης» αναφερόταν στο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει όταν πήραν πρέφα ότι κάποια λαμόγια της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» είχαν ξαφρίσει 15 περίπου εκατ. ευρώ απ’ τα ταμεία της.
Και μιλάμε για Μη Κυβερνητική Οργάνωση του παπαδαριού.

Σήμερα το «Εθνος» φέρνει στην δημοσιότητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι: «Οι ΗΠΑ με 10 εκατ. δολάρια κάθε χρόνο, από το 1997, απροκάλυπτα χρηματοδότησαν τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών, συμπεριλαμβανομένου του αντιδημοκρατικού σχεδίου Ανάν. Μέσω ΜΚΟ, που ξεφύτρωναν «σαν μανιτάρια», έρρεαν τα τεράστια ποσά της «πολιτικής μίζας», προκειμένου να κυριαρχήσει στη Μεγαλόνησο το πολυπόθητο από τη Δύση «ναι».

Τελικά οι ΜΚΟ δεν λειτουργούν μόνο σαν αποσμητικό στη βρόμικη τουαλέτα του συστήματος προσφέροντας απόλυτα ελεγχόμενη πολιτική διέξοδο στους εργαζόμενους και τους νέους που ευαισθητοποιούνται σε κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά θέματα. Αναλαμβάνουν και πιο «βρόμικες» δουλειές.

Και με την ευκαιρία να ρωτήσουμε. Πώς γίνεται μεγαλοστέλεχος του ελληνικού WWF να είναι ταυτόχρονα και ειδικός σύμβουλος επί περιβαλλοντικών θεμάτων μεγάλης τράπεζας;

Η απάντηση απλή. Όπως ο πρώτο ς επικεφαλής του εν Ελλάδι γραφείου της Greenpeacε, από υφυπουργός του Λαλιώτη (!) σήμερα μπίζνεσμαν στο χώρο της οικολογίας και του θεάματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *