Το βίντεο της εκδήλωσης τιμής στη μνήμη του κομμουνιστή Κώστα Κάππου

Παραθέτουμε το βίντεο της εκδήλωσης που έγινε για να τιμηθεί ο κομμουνιστής αγωνιστής Κώστας Κάππος στο κτίριο της Παλιάς Βουλής στις 18/10. “Στιγμές από τη ζωή και το έργο του Κώστα Κάππου” ήταν ο τίτλος της και τη διοργάνωσαν η  οικογένεια με συντρόφους και φίλους του.

Ακούγονται κατά σειρά: Ο Κώστας Κάππος από παλαιότερη ομιλία του στη Βουλή. Ο καθηγητής Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Φοίβος Προύντζος. Ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Ο Άγγελος Χάγιος, μέλος ΠΣ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο αρχιτέκτονας Στέφανος Πάντος, συγκρατούμενος του Κώστα Κάππου την εποχή της φυλάκισης στο Μπογιάτι με το “χτύπημα” στο κλιμάκιο της ΚΝΕ και του ΚΚΕ τον Φλεβάρη του 1974. Την εκδήλωση  που συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, έκλεισε ο παιδικός φίλος και συμμαθητής του απ’ το Γυμνάσιο Σπύρος Κόικας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ γι’ αυτή την εκδήλωση έχουμε σ’ αυτή μας την ανάρτηση ενώ κρατάμε τα τελευταία  λόγια της ομιλίας του συγκρατούμενού του στα χρόνια της δικτατορίας των συνταγματαρχών Στέφανου Πάντου: «Ο Κάππος βρίσκει και θα βρίσκει πιο έντονα στο μέλλον την δικαίωσή του για τους αγώνες του στην πορεία για μια πιο δίκαιη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό. Βενσερέμος».

2 απαντήσεις στο “Το βίντεο της εκδήλωσης τιμής στη μνήμη του κομμουνιστή Κώστα Κάππου”

  1. Κρατάμε τα τελευταία λόγια της ομιλίας του συγκρατούμενού του στα χρόνια της δικτατορίας των συνταγματαρχών Στέφανου Πάντου: «Ο Κάππος βρίσκει και θα βρίσκει πιο έντονα στο μέλλον την δικαίωσή του για τους αγώνες του στην πορεία για μια πιο δίκαιη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό. Βενσερέμος».

  2. Αναλυτικό ρεπορτάζ γι’ αυτή την εκδήλωση έχουμε σ’ αυτή μας την ανάρτηση ενώ κρατάμε τα τελευταία λόγια της ομιλίας του συγκρατούμενού του στα χρόνια της δικτατορίας των συνταγματαρχών Στέφανου Πάντου: «Ο Κάππος βρίσκει και θα βρίσκει πιο έντονα στο μέλλον την δικαίωσή του για τους αγώνες του στην πορεία για μια πιο δίκαιη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό. Βενσερέμος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *