“Παραταξιακά” παιχνίδια


Σε «πηγαδάκι» που είχαν βουλευτές της Ν.Δ ακούστηκε ο προβληματισμός ενός εξ αυτών για την στάση που κρατάν ορισμένες απ’ τις λεγόμενες «παραταξιακές» εφημερίδες.
Ελεγε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι δυνατόν η «Καθημερινή» να ζητάει ανοιχτά την παραίτηση Αλογοσκούφη, ενώ μια άλλη, με μικρή κυκλοφορία, ο «Ελεύθερος», να τα χώνει τόσο άσχημα στον Χατζηγάκη. Παράλληλα επικαλέστηκε «σχόλια-φαρμάκι» για την κυβέρνηση που βρίσκουν συχνά-πυκνά φιλοξενία στις στήλες του «Ελεύθερου Τύπου» της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Την απάντηση την έδωσε άλλος βουλευτής, παλιά καραβάνα της Ν.Δ: «Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι ο βασικός τρόπος να απαιτήσουν περισσότερη κρατική διαφήμιση. Τα ίδια έκανε και ο Τράγκας αλλά όταν τον ¨μπουκώσαμε¨ κρατική διαφήμιση σταμάτησε να μιλάει. Τα ίδια θα συμβεί και με τις εφημερίδες που ανέφερες».

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σημ. δικιά μας: Ειδικά για τον Αλαφούζο και την Γιάννα Αγγελοπούλου δεν θεωρούμε τόσο σημαντικό ότι έχουν ανάγκη την κρατική διαφήμιση. Το πιθανότερο είναι ότι παίζονται άλλα παιχνίδια. Θα αναφερθούμε αναλυτικά σε επόμενο άρθρο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *