Εκλογές ζητάει ο Α. Τσίπρας (Βίντεο)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά της τρικοματικής συγκυβέρνησης ο Α. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινή συνεδρίαση κοινοβουλευτικής ομάδας και γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚ.

Ζήτησε πρόωρες εκλογές τονίζοντας ότι «Σε αυτή τη κρίσιμη καμπή για το τόπο και για το λαό, μόνο μια λύση υπάρχει και είναι πολιτική λύση: Εκλογές για να μιλήσει ο λαός». Κάλεσε «το λαό σε διαρκή ειρηνικό ξεσηκωμό για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα. Είναι συνταγματική, πατριωτική και δημοκρατική ευθύνη όλων. Για να σωθεί ο τόπος. Να επιβάλει με τη δράση του τη προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία» είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καταχειροκροτούμενος από την κοινοβουλευτική ομάδα.

 Χαρακτηριστικά αποσπάσματα απ’ την ομιλία του παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.


  Σχόλιο απ’ το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ

«Η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές, για να συνεχίσει την πολιτική της υπέρ των μονοπωλίων και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές προτού προλάβει το κίνημα να οργανωθεί και ξεσκεπαστεί ο πραγματικός χαρακτήρας της δικής του πολιτικής, που είναι πολιτική διαχείρισης της κρίσης σε βάρος του λαού. Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε ξεσηκωμό στην κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής της πολιτικής που υπηρετεί τα μονοπώλια, για διέξοδο από την κρίση υπέρ του λαού. Οι αγώνες του λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένοι».  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *