Το κράτος της Μυκόνου


«Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η διακίνηση των ναρκωτικών σε μπαρ της Μυκόνου. Μετά τη σύλληψη του γιου γνωστού επιχειρηματία, με τα ναρκωτικά σε γλάστρα, η αστυνομία συνέλαβε πενταμελή συμμορία μπράβων.
Στη συμμορία συμμετείχε ένας σεσημασμένος 26χρονος μπράβος, η συνομήλικη φίλη του και τρεις παλαιστές από την Πάτρα, οι οποίοι διακινούσαν τη ναρκωτική ουσία κεταμίνη, σε μπαρ και σε πάρτι της Μυκόνου.
Η κεταμίνη ή special K, όπως λέγεται στην πιάτσα, κυκλοφορεί ιδιαιτέρως φέτος στη Μύκονο. Ανήκει στη νέα γενιά συνθετικών ναρκωτικών και κυκλοφορεί σε στερεή και υγρή μορφή. Η τιμή της στην πιάτσα είναι περίπου 60 ευρώ το 1 γραμμάριο. Μπορεί να είναι λίγο πιο φθηνή από την κοκαΐνη, όμως θεωρείται ακριβό ναρκωτικό και απευθύνεται στους ευκατάστατους».

www.zougla.gr

Πρόβλεψη: Αυτή η είδηση στις εφημερίδες θα είναι ένα μονόστηλο, άντε δίστηλο στις εσωτερικές σελίδες ενώ στα βραδινά δελτία των 8 θα ακουστεί λίγο πριν τις αθλητικές ειδήσεις.

Ο λόγος; Εδώ μιλάμε για την Μύκονο και σίγουρα οι μπράβοι θα δούλευαν για λογαριασμό «ευυπόληπτων κυρίων».

Αλήθεια, θυμάστε τι έγινε πριν μερικούς μήνες σε μια περιοχή της Κρήτης;

Η μικρή ή μεγάλη παραβατικότητα των Ζωνιανών αποτελούσε έγκλημα που έπρεπε να παταχτεί αμείλικτα.

Αρκεί να θυμηθούμε και μόνο τις εικόνες με τους κουκουλοφόρους ΕΚΑΜίτες, ΜΑΤάδες, ασφαλίτες και κάθε λογής μπάτσους να εισβάλλουν στα Ζωνιανά με οπλισμό και διάταξη στρατού κατοχής, τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων για μέρες, τα όσα ακούστηκαν στα χαζοκούτια για να συμπεράνει κανείς ότι η Μύκονος και τα λαμόγια της … ανήκουν σε άλλο κράτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *